Mesečni horoskop za junij 2023: Nekaterim se obeta zanimiv mesec. Tudi vam?

Slovenija 31. Maj 202309:49 0 komentarjev
mesečni horoskop
PROFIMEDIA

Astrologi za nekatere znake napovedujejo prav zanimivo dogajanje, predvsem v začetku meseca, nato pa se bodo zadeve malce umirile. V mesečnem horoskopu preverite, kaj se obeta vašemu astrološkemu znamenju.

Oven

Če boste sledili domišljiji in se umaknili prezahtevnim zadevam, boste imeli že na začetku junija vzrok za dobro voljo. V ljubezenskih odnosih bo prevladovalo zaupanje, prebudili se bosta tudi toplina in intimnost. Samski ovni in ovnice, z nekom boste razmišljali podobno, čeprav se morda vse skupaj ne bo razvilo, kot ste načrtovali. Na voljo bo več možnosti, zato se ne ustavite le pri tisti, ki se je pojavila prva. Vaša vztrajnost bo v drugi polovici junija občudovanja vredna, zato boste končno prejeli, kar si zaslužite. Prepustite se in počakajte, stvari se postopoma razpletajo. Vse boste izvedeli, ko bo napočil za vas pravi čas. Predvsem zaradi iskanja miru se boste v zadnjih dneh junija elegantno izognili nastavljeni pasti, vam napoveduje tedenski horoskop.

Bik

Določen dogodek bo v vas na začetku junija, ko bo sonce v dvojčkih, prebudil zoprne občutke, ki pa vam jih bo uspelo obvladati. Vzemite si čas in dvakrat preverite pomembnejše stvari. Ustrašili se boste poslovnega zalogaja, ki se je začel poglabljati, saj niste pripravljeni na odrekanje. Sredi meseca se bo vse začelo odvijati v pravi smeri, vseeno pa imejte razumna pričakovanja, drugače boste podlegli sijaju in napačnim dejstvom. Zadnji del junija prinaša zaradi energije sonca v znamenju raka veliko priložnosti za izboljšanje materialnega področja. Vedno bolj vam bo postalo jasno, da je treba tudi varčevati. Večkrat boste tuhtali in si postavljali vprašanja, zakaj morate vse ravno vi postoriti.

Dvojčka

Na začetku junija boste nekoliko nestrpni, kar boste pripisali utrujenosti po vseh napornih opravkih. Tudi z ljubljeno osebo bo prisotnih nekaj sitnosti, še posebej če gre za nasprotne interese. V sredini meseca, ko se boste odločili vse skupaj spremeniti, boste veliko razmišljali in se odločali po temeljitem premisleku. Pozitivno bo, da boste svoje občutke znali razložiti tudi drugim, previdni pa bodite ob ponudbah, ki se ne bodo izkazale za tako privlačne, kot so bile na začetku. Sprejmite dejstvo, da vsega slabega ne morete preprečiti, lahko pa se dvoumnim zadevam izognete. Konec junija bo bogat z ljubeznijo. Planeti vam prinašajo več ljubimkanja, lepih, toplih besed in zadovoljstva. Odnosi bodo dobili priložnost, da se razvijajo naprej v pozitivni smeri.

Rak

Vaše zahteve bodo na začetku junija na vseh področjih delovanja zelo visoke, zato je čas, da malce popustite. Nikar si okoli sebe ne postavite prevelikega zidu, saj bi s takšnim počutjem odrinili od sebe ljudi, ki jim ni vseeno za vas. Nekdo, ki vam želi dobro, vas bo opomnil, da je čas, da postanete bolj produktivni in da se usmerite proti svojim željam, o katerih razmišljate že dlje časa. Če boste v dvomih, kako nadaljevati, zaupajte svojim sposobnostim. Kljub temu da so bili pretekli trenutki naporni, se boste v zadnjem delu junija, ko bo sonce v vašem znamenju, usmerili v veselje in sproščenost. Ne bi bilo slabo, da bi si privoščili nekaj oddiha, kar bi blagodejno delovalo na vas. Ne pozabite pa tudi na druženje s prijatelji, ki vas bo razveselilo, vam napoveduje tedenski horoskop.

Lev

V junij z energijo dvojčkov stopate zadovoljni. Uživali boste v vsem, kar je lepo in prijetno. Ves čas boste skakljali z enega konca na drugega, seveda z uspešnimi dejanji. Povišan ego pa lahko marsikoga zmotil, zato nikar ne pretiravajte z izpostavljanjem. Premislite, ali se vam pretirana zgovornost obrestuje ali si s tem morda povzročate težave. V sredini meseca bo na ljubezenskem področju ključnega pomena potrpežljivost, kar velja še posebej za vezane. Do ljubljene osebe bodite sočutni in razumevajoči. Samski levi in levinje boste spontano uživali, na resno zavezo še ne boste pripravljeni. Konec junija odgovorite na sporočilo ali klic, nikar pa ne verjemite govoricam, ki vam bodo prišle na uho, saj bodo le plod nevoščljivosti.

Devica

V vaših mislih bo v začetku junija zaradi energije sonca v znamenju dvojčkov zmeda, saj boste prepričani, da se morate premakniti naprej, kar pa tokrat ne bo izvedljivo. Na ljubezenskem področju se ne boste preveč poglabljali v podrobnosti, zmotilo vas bo tudi, če se bo ljubljena oseba preveč vtikala v vaše zasebne odločitve. Samske device, okoliščine do konca junija ne bodo ravno po vašem okusu. Skrbi in moteč spanec vam bo povzročil tudi zaplet, ki ga niste predvidevali. Več miru in stabilnosti prihaja v zadnjih dneh meseca, ko lahko z energijo sonca v raku brez kritičnih vibracij opravite pogovor in se dogovorite o vseh stvareh, ki so v zadnjem času obvisele v zraku. Osredotočite se na svoje cilje in ne le na neumnosti.

Tehtnica

Dnevi na začetku junija bodo nekoliko naporni, predvsem zaradi občutka, da vas nihče ne posluša ter ne upošteva, da se morda slabo počutite. Počakajte do druge polovice junija, ko se vam bodo ponudile priložnosti na poti k zadovoljstvu. Delo vam bo šlo odlično od rok, če se spogledujete z dodatnim zaslužkom, je čas primeren. V zadnjih dneh junija, ko bo sonce v raku, se vam lahko zgodi, da boste čustveno nekoliko nestabilni in kljub konkretnim argumentom prepričani o svojem prav. Ustavite se in prisluhnite tudi drugi strani. Po temeljitem premisleku, za katerega boste imeli dovolj časa, boste v družinskem okolju sprva nekoliko sramežljivi, potem pa vse bolj jasno zavzeli stališče in naredili stvari, ki jih ne pričakujejo od vas, vam napoveduje tedenski horoskop.

Škorpijon

Zaključuje se obdobje, v katerem vam je najbolj ustrezalo biti samim s sabo. Energija sonca v znamenju dvojčkov ter vsakdanje obveznosti vas bodo spodbudile, da se boste zbližali z drugimi, in tokrat bo sodelovanje veliko bolj odločno. Tudi tisti, ki boste o svojih namenih predvsem govorili, boste na dobrem glasu. Energijo boste usmerjali v dokazovanje moči pred drugimi ljudmi. Pomirite se in razmislite, kako se bodo ljudje odzvali na vaše besede. V zadnjem delu junija, ko bo sonce v znamenju raka, se boste ukvarjali z družinskimi vezmi, ki jih boste želeli okrepiti s kakšnim skupnim kosilom. Prav bo, da jim počasi namenite več svoje dragocene pozornosti. Glede na obzirnost, razumevanje in prizanesljivost bo vse skupaj sproščeno.

Strelec

Na začetku junija boste z energijo Marsa v znamenju leva samozavestni. Dobili boste pozitiven odgovor na prošnjo, ki ste jo že skoraj pozabili. Prihaja veliko zagona, pogodbe in druge pravne podrobnosti bodo delovale v vaš prid. V očeh nadrejenih in sodelavcev boste izjemno dinamični in dejavni, morda celo bolj odločni kot ostali. Sonce v znamenju raka bo s svojimi aspekti v zadnjem delu junija odlična popotnica, da izboljšate določena poglavja v svojem življenju in postanete bolj iskreni do sebe in drugih. Morda se odločite tudi za razčiščevanje čustvenih odnosov. Le tako boste lažje začutili, kaj je za vas v tem obdobju pomembno in kaj je tisto, kar vas vznemirja.

Kozorog

Mimo določenih novosti, ki se bodo nizale zaradi razpršene energije dvojčkov, ne morete, računate pa lahko, da se boste znašli na pravem mestu ob pravem času. Tisti, ki boste dolgo odlašali in zavlačevali, ne bodite presenečeni, da se bo namesto vas odločil nekdo drug. Ni razloga za neprijetne občutke, razjasnite jih, morda boste odkrili nekaj, česar ne veste. V sredini meseca boste pripravljeni na vse, kar se vam bo ponudilo. Usmerili se boste k bolj enostavnim korakom ter rešitvam, ki vam prinašajo bolj sproščeno vzdušje. Če ste v nedorečenem odnosu, je zadnji del junija pravi čas, da položite karte na mizo. Marsikdo vas ne bo razumel na pravi način, kar vam lahko prebudi notranje napetosti, vam napoveduje tedenski horoskop.

Vodnar

V junij vstopate s soncem v dvojčkih zmedeni in raztreseni, zato se ne čudite, če se ne boste sposobni odločiti, kateremu področju v življenju se morate najprej posvetiti. Bodite bolj natančni in premišljeni, saj boste le tako prišli do pozitivnih rezultatov. V sredini meseca vas bodo prebudile večje spremembe na čustvenem področju. Nima smisla, da se prepirate in neprestano dokazujete svoj prav, prilagodite se in vse bo lažje. Prišli boste do zelo pomembnega sklepa, povezanega z osebo, ki do vas ni najbolj iskrena. Nikar ne držite v zadnjih dneh junija v sebi stvari, ki vas obremenjujejo, pogovorite se s tistimi, ki jim zaupate. Poslovna plat se bo izboljšala, ko boste bolj samozavestni.

Ribi

Na začetku junija, ko boste zelo družabni obkroženi z ljudmi, boste z njimi ves čas delili svoje občutke, in ko boste najmanj pričakovali, prihaja tudi prava rešitev. Čeprav boste imeli v sredini junija na področju kariere nekaj težav, ne bodite tako pesimistični in ne mislite, da ste sami na svetu. Na marsikoga se lahko obrnete, prav tako lahko zaupate notranjemu občutku. Čeprav se vam na področju ljubezni vse že nekaj časa zdi lepo, se v zadnjih dneh julija, ko vas bo obremenila energija sonca v znamenju raka, ne bo izkazalo, da je tako. Potrudite se in se za vsak primer prepričajte, ali so določeni ljudje res vredni vašega zaupanja. Kljub vsemu se od svojih načrtov še ni treba posloviti.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter.

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!