Na več mejnih prehodih popoldne nastale čakalne vrste

Slovenija 23. Jul 202119:08 > 06. Avg 2021 22:46 0 komentarjev
meja covid potrdilo PCT
BOBO

Po poročanju prometno-informacijskega centra so danes potniki na mejnem prehodu Gruškovje pri vstopu in izstopu iz Slovenije čakali do dve uri, na mejnem prehodu Obrežje do ene ure, na mejnem prehodu Jelšane pri vstopu do ene ure, pri izstopu pa do pol ure.

Na gorenjski avtocesti je pred predorom Karavanke proti Avstriji nastal kilometer dolg zastoj. Na prometno-informacijskem centru so voznikom, namenjenim proti Kranjski Gori, priporočali izvoz Jesenice vzhod, Lipce.

Na podravski avtocesti med priključkom Zakl in mejnim prehodom Gruškovje proti Hrvaški je ravno tako nastal tri kilometre dolg zastoj. Zastoj je bil tudi na cesti Vrhnika – Brezovica.

Na Gruškovju več kot dve uri za izstop

Na mejnem prehodu Gruškovje so vozniki osebnih vozil pri vstopu v Slovenijo čakali do dve uri, za izstop pa več kot dve uri. Na mejnem prehodu Obrežje so tako tovorna kot osebna vozila za izstop čakala do ene ure.

Na mejnima prehodoma Bistrica ob Sotli in Dobovec so osebna vozila pri izstopu čakala do ene ure. Na mejnem prehodu Jelšane pa so osebna vozila pri vstopu čakala do ene ure, pri izstopu pa do pol ure.

Promet bo do ponedeljka povečan na večini mejnih prehodov s Hrvaško, pri izstopu in vstopu iz Slovenije.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!