Čakalne vrste na večini mejnih prehodov

Slovenija 21. Avg 202108:24 > 12:43 0 komentarjev
mejni prehod
Borut Živulović/BOBO

Na večini mejnih prehodov s Hrvaško (Dragonja, Jelšane, Sečovlje, Petrina) se čaka na vstop ali izstop od ene do dve uri, na Gruškovju se za vstop v Slovenijo čaka več kot štiri ure.

Na štajerski avtocesti pred prehodom Šentilj proti Avstriji je kolona vozil dolga pol kilometra, med priključkoma Celje vzhod in Dramlje proti Mariboru se premikajo vozila v dva kilometra dolgi koloni.

Na podravski avtocesti pred mejnim prehodom Gruškovje je kolona vozil dolga tri kilometre. Zaprt je izvoz Lancova vas v smeri Hrvaške.

Zastoji so tudi na zahodni ljubljanski obvoznici iz smeri Kranja proti Kozarjam. Občasno zapirajo predor Šentvid proti Kosezam.

Povečan promet je tudi na primorski avtocesti od Ljubljane proti Kopru, zastoj je tudi na južni ljubljanski obvoznici od počivališča Barje proti Primorski.

Na večini mejnih prehodov s Hrvaško – Dragonja, Jelšane, Sečovlje, Petrina – se čaka na vstop oz. izstop od ene do dve uri, na Gruškovju se za vstop v Slovenijo čaka več kot štiri ure.

Pomembnost reševalnega pasu

S Policijske uprave Kranj voznikom sporočajo, naj v zastojih ustvarijo reševalni pas. Pred odhodom na vožnjo naj preverijo razmere, pozivajo k strpnosti.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!