Navijači Mure z občino združili moči: z grafiti bodo poskrbeli za lepše mesto

Slovenija 10. Jul 202411:21 0 komentarjev
grafiti murska sobota
Foto: Mestna občina Murska Sobota

Mestna občina Murska Sobota in navijaška skupina NŠ Mura Black Gringos bosta skupaj poskrbeli za lepšo podobo mesta. Občina je navijačem zaupala poslikavo mesta z grafiti.

Mestna občina Murska Sobota in NŠ Mura oziroma njihova navijaška skupina Black Gringos sta združili moči in sklenili posebno sodelovanje, prek katerega bo mesto zasijalo v lepši podobi, je zapisano v skupni objavi na družbenem omrežju Facebook.

Dogovor se že udejanja na ulicah, saj so v teh dneh navijači Mure že začeli prekrivati različne grafite po Murski Soboti, ki nimajo prave sporočilnosti in estetske podobe.

“Navijači bodo v sodelovanju z občino poskrbeli za nov grafit na zunanjem delu podhoda pod železniško progo (na Bakovski ulici), počistili nekaj neprimerno porisanih površin v mestu in jih nadomestili z novimi grafiti,” so zapisali.

Dodali so, da si tako v Mestni občini Murska Sobota kot navijaški skupini Black Gringos želijo, da mesto krasijo grafiti, ki bodo v ponos navijačem Mure in vsem prebivalcem Murske Sobote.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!