Obalo preletaval helikopter: iskali pogrešanega 23-letnika

Črna kronika 19. Jun 202217:47 > 18:56 0 komentarjev
Iskalna akcija, Blaž Ritoša
PU Koper

Na slovenski Obali je danes potekala iskalna akcija za pogrešanim 23-letnikom. Blaž Ritoša naj bi se 13. junija iz Ljubljane z vlakom odpeljal proti Kopru, vračal se je nazaj v Poreč, kjer prebiva. Od takrat ga niso več videli.

“Danes nad Obalo vidite policijski helikopter. Intenzivno iščemo pogrešanega 23-letnega Blaža,” so sporočili na Facebook strani PU Koper. Iskalna akcija je potekala na terenu, v njej pa je sodelovalo več kot 30 prostovoljcev, gasilcev, reševalcev in vodnikov reševalnih psov. Policijski helikopter je nudil podporo iz zraka. Pogrešane osebe v današnji iskalni akciji niso našli.

Da je Blaž Ritoša pogrešan, so s koprske policijske uprave sporočili v petek. 13. junija, v ponedeljek, naj bi se okoli 7. ure z vlakom odpravil iz Ljubljane proti Kopru. Po informacijah policije se je vračal v Poreč, kjer prebiva, a domov ni prišel. Sestra pogrešanega 23-letnika je v pozivu za pomoč pri iskanju 23-letnika sicer zapisala, da se je iz Kopra proti Poreču odpravil z modrim kolesom.

Blaž je visok 180 centimetrov, ima pobrite lase, brke in brazgotino na levi strani čela.

Vse, ki vedo karkoli o tem, kje bi se pogrešani lahko nahajal, policija prosi, da to sporočijo na 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!