Pomladansko sonce in obarvana narava (FOTO)

Slovenija 12. Mar 202322:07 0 komentarjev
N1

Konec tedna nas je razvajalo sonce, kar so mnogi izkoristili in "pobegnili" v naravo. Nekaj utrinkov z današnjih sprehodov so z nami delili bralci.

Mnogi so s soncem obsijan konec tedna izkoristili za pobeg na lepše. Sproščujoči in navdihujoči sprehodi so te dni povsem drugačni kot še pred nekaj tedni, ko je narava še spala. Topli žarki, ki postajajo vse močnejši, naravo prebujajo, da je začela zeleneti in cveteti. Na plano so pokukale tudi prve spomladanske rože: zvončki, trobentice in žafrani. Tisti, ki imajo doma vrtove, cvetove občudujejo tudi doma, začela pa so se tudi opravila na vrtu.

Nekaj današnjih utrinkov so z nami delili bralci.

N1
N1
N1
N1
N1
N1

Tudi pri naših južnih sosedih se narava že dobro prebuja. Meteorologinja N1 Hrvaška Tea Blažević je na Twitterju tako delila fotografijo cvetočih dreves in zapisala, da je srečna, ko drevesa zacvetijo.

Kakšno bo vreme v prihodnjih dneh?

V ponedeljek bo še sončno, ogrelo se bo vse do 17 stopinj, kaže napoved agencije za okolje. V torek pa bodo Slovenijo zajele padavine. V noči na sredo bodo padavine ponehale, v sredo čez dan se bo delno zjasnilo. Nekoliko hladneje bo, pihal bo veter severnih smeri. V četrtek bo pretežno jasno.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!