Prihaja snežna polna luna: kako bo vplivala na vas

Magazin 20. Feb 202405:12 0 komentarjev
polna luna, gore, sneg, Alpe
Foto: PROFIMEDIA

Polna februarska luna se ponekod imenuje snežna. Čeprav še ne kaže, da bo prinesla sneg, bo vseeno vplivala na nas, menijo astrologi. Poglejte, kako.

Februarsko polno luno ponekod imenujejo snežna luna. Ime prihaja iz Severne Amerike, v kateri največ snega običajno zapade februarja. V Sloveniji bo nastopila v soboto, 24. februarja, ob 13.30.

Čeprav februarja zima že pojenjuje, je to tudi obdobje, ko zmanjkuje zalog hrane, zato jo nekatera plemena ameriški staroselcev imenujejo tudi “lačna luna”.

Pri nas je v nižinah snežna odeja najpogostejša januarja, nekoliko manj februarja in decembra, piše v poročilu o podnebnih razmerah v Sloveniji med letoma 1971 do 2000, tako da pri nas ta polna luna verjetno ne bo zares snežna. Tudi vremenska napoved še ne kaže na to. A kljub temu poglejmo, kako bo snežna polna luna po mnenju astrologov vplivala na vaše astrološko znamenje.

Letošnja snežna luna bo imela za ozadje ozvezdje device. Device pa v astrologiji veljajo za analitično, metodično in umirjeno zemeljsko znamenje. Zato je ta polna luna odlična priložnost, da se osredotočite na malenkosti ter bolj kritično in iskreno pogledate na svoje vsakodnevne navade. To vam bo lahko pomagalo, da boste še pred pomladjo izboljšali svoje splošno zdravje, počutje in produktivnost.

Oven

Spomnite se starega reka: “Hiti počasi!” Nikar ne dopustite, da bi zaradi pritiska okolice tvegali izgorelost. S tem ne boste dokazali ničesar, škodovali pa boste sebi. Poskusite se razbremeniti. Posvetite se fizični aktivnosti. Sprehodi v naravi, obiski fitnesa, bazena, tudi telovadba doma vam bodo dobro deli.

Bik

Letošnjo snežno luno vzemite kot opomin, da se odpravite iz hiše in pisarne in da se igrate. Hobiji, zmenki, samostojni izleti, strastni projekti, vse, kar vas veseli – čas je, da se jim posvetite. A ne le v času snežne lune.

Dvojčka

Snežna luna lahko razkrije napeto družinsko dinamiko, občutljive spomine in tisto, kar ste pometali pod preprogo. Je pa to tudi priložnost za zbližanje z bližnjimi. Če načrtujete nakup prvega doma, kar pogumno. Če boste pazili na podrobnosti, bo luna v devici na vaši strani.

Rak

V času polne februarske lune se vam obeta zasedenost, tako v družabnem kot poslovnem življenju. Vabila in nove obveznosti lahko prihajajo kot po tekočem traku, tako da se utegnejo pojaviti težave pri balansiranju med njimi. Vam bo pa snežna luna naklonjena tako, da bo odločitev, ki jo boste sprejeli, nedvomno prava. Vodilo obdobja naj bo: manj je več.

Lev

Največji vpliv snežne lune na vaše znamenje se bo kazal v financah. Vaši načrti v zvezi z njimi se lahko uresničijo, če boste natančni in dosledni. Snežna luna bo osvetlila tudi vašo lastno vrednost. Čeprav kot kraljevo znamenje nimate težav z zaupanjem vase, pa vseeno nasvet: če se pojavi kanček dvoma, ga ignorirajte. Če je dvoma več, ga upoštevajte.

Devica

Obdobje snežne lune je vaše. Izkoristite ga za osebno rast, preobrazbo, domišljijo in sanje. Zaradi prirojene natančnosti in doslednosti boste lažje našli “luknje” ali “zaprašene kote”, ki so se nabrali v zadnjih šestih mesecih, jih zakrpali in očistili. Tako boste pomlad lahko zajeli s polnimi pljuči in odprtimi rokami.

Tehtnica

Snežna luna vas vabi k raziskovanju vašega notranjega sveta, kajti spodbudno bo vplivala na vašo občutljivost in intuicijo. Poskusite meditirati, pisati dnevnik ali se lotiti drugih duhovnih praks, ki vam pomagajo vzpostaviti stik s svojo notranjostjo. To je lahko močan čas za zdravljenje in opuščanje čustvene prtljage, ki jo morda nosite s seboj. Odgovori, ki jih iščete, so v vas.

Škorpijon

Prijateljstva se lahko v tem tednu razvijejo in spremenijo na nepričakovane načine. Morda boste začutili, da bi bilo dobro posvetiti več časa resničnim ljudem, ne pa “prijateljem”, sledilcem in skupinam na družbenih omrežjih. Se boste znali odlepiti? Pogled v oči in živa beseda sta vredna več kot vsi “všečki” in “smejčki”.

Strelec

Februarska polna luna je odlična priložnost, da ocenite svoje poklicne dosežke in za trdo delo, ki ste ga vložili v zadnjih šestih mesecih, dobite priznanje. Izkoristite snežno luno in se znebite vseh strahov ali dvomov o sebi, ki bi lahko ovirali vaš napredek. Dvignite nivo!

Kozorog

Introspektivna snežna luna vas vabi, da se osredotočite na širjenje svojih obzorij in iskanje novih izkušenj. Najsi bo nadaljevanje šolanja, potovanje, zagon novega posla ali zamisli o novih povrtninah, ki bi jih imeli na vrtu, vse utegne biti uspešno. Zaupajte svoji intuiciji in se podajte na pot odkrivanja.

Vodnar

Teden snežne lune nosi za vodnarje le eno besedo: odpuščanje. V duhovnem smislu. Ali boste vi tisti, ki boste nekomu nekaj odpustili, ali je to priložnost za vas, da za odpuščanje prosite ali se za svoje besede ali dejanja opravičite. Ustvarili boste prostor za nekaj boljšega. Snežna luna vas vodi k ljubezni in izpolnitvi.

Ribi

Snežna luna vas bo spodbudila, da boste razmislili o svojih potrebah in željah v odnosih ter jih jasno sporočili bližnjim. Vzemite si trenutek za razmislek, kaj dajete in prejemate. Ali preveč sklepate kompromise? Ali premalo? Izkoristite ta čas za prilagoditve in popravke, če je to potrebno, a poskrbite tudi zase.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!