V Tivoliju sta ga zadrževala pol dneva, ga pretepala in mu ukradla kartico

Slovenija 14. Okt 202112:27 > 12:36 0 komentarjev
policija
Žiga Živulovič jr./BOBO

Sredi preteklega meseca je neznanec v družbi še ene osebe sredi dneva v Tivoliju napadel in oškodovancu ukradel bančno kartico. Nato sta od oškodovanca izsilila pin kodo in na bankomatu dvignila nekaj sto evrov. Policisti so v sredo 19-letnega osumljenca prijeli, preiskovalni sodnik pa je zanj odredil pripor. Drugega osumljenca še iščejo.

Rop se je zgodil sredi septembra, čez dan v Tivoliju. Neznanec je v družbi še ene osebe fizično napadel oškodovanca in mu odtujil bančno kartico. Oškodovanca sta prisilila, da jim je povedal pin kodo kartice, nato pa sta opravila dvig gotovine in si tako protipravno prilastila nekaj sto evrov.

Oškodovanca sta osumljenca nato še naprej zadrževala do jutra, ga poniževala in pretepala. Pri tem je utrpel lažje poškodbe.

Policisti so po preiskavi v sredo prijeli 19-letnega osumljenca in ga zaradi utemeljenega suma kaznivih dejanj ropa, nasilništva  in protipravnega odvzema prostosti, prijeli in privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor. Ob tem še naprej zbirajo obvestila in iščejo drugega storilca.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!