Volilni podkast s Suzano Lovec: politična preigravanja, soočenja in vsebina

Slovenija 07. Apr. 202212:27 > 05. Maj. 2022 17:082 komentarja
Delite:
Suzana Lovec volilni podkast
Foto: N1

V času pred in po državnozborskih volitvah bomo na N1 vsak teden gostili zanimive gostje in goste - poznavalce političnega dogajanja. V posebnem volilnem podkastu N1 se bo z njimi pogovarjala voditeljica in urednica Suzana Lovec.

Suzana Lovec, sicer urednica naše rubrike Poglobljeno, se bo tako z zanimivimi in znanimi gosti in gostjami, poznavalci in poznavalkami politike, soustvarjalci drugih podkastov o politiki, novinarkami in novinarji, pogovarjala o poteku volilne kampanje, trendih, predvolilnih soočenjih, politikih, nastopih, politiki, programih, odločanju volilcev, javnomnenjskih raziskavah … volitvah.

V prvi epizodi, 8. aprila, sta bila v našem podkast studiu Andraž Zorko, soustvarjalec znanega podkasta LD;GD, poznavalec javnomnenjskih raziskav in direktor podjetja Valicon; ter Jurij Šimac, novinar in urednik na časniku Finance.

V drugi epizodi, 15. aprila, se je Suzana Lovec pogovarjala z Alešem Kocjanom, urednikom notranje politike in gospodarstva na Radiu Slovenija in soustvarjalcem podkasta o politiki Umetnost možnega, ter Natašo Briški, gonilno silo Metine liste in dolgoletno novinarko ter dopisnico iz ZDA, ki med drugim soustvarja znan podkast LD;GD.

#social-embed. aprlil_2

V tretji epizodi, 22. aprila, sta v goste prišla dolgoletna novinarka za področje notranje politike in voditeljica Odmevov na nacionalni TV Tanja Starič, ki soustvarja tudi podkast Umetnost možnega, in naš voditelj in specialist za področje notranje politike Miha Orešnik.

V četrti epizodi, 29. aprila, se je Suzana Lovec pogovarjala z Anžetom Božičem, novinarjem, ki na POP TV pokriva področje notranje politike, in direktorico N1, sicer dolgoletno poznavalko slovenskega notranjepolitičnega prostora, Katjo Šeruga.

V peti in zadnji epizodi volilnega podkasta, 5. maja, se je Suzana Lovec pogovarjala o pomembnih vprašanjih za našo državo z ustavnim pravnikom dr. Samom Bardutzkim in pesnico ter kolumnistko Anjo Zag Golob.

Podkaste N1 Slovenija lahko poslušate in se nanje naročite na platformah APPLE PODCASTS, SPOTIFY, SOUNDCLOUD, GOOGLE PODCAST, STITCHER, CASTBOX in DEEZER.

Vse relevantne informacije o prihajajočih volitvah lahko spremljate tudi na naši posebni spletni strani n1info.si/volitve-2022. 

Spremljajte volitve 2022 na n1info.si. #volitve #volitve2022 #n1slovenija

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Komentari

Vaš komentar