Razpis za glavnega izvršnega direktorja DUTB bodo ponovili

Slovenija 15. Okt 202118:38 0 komentarjev
DUTB
Foto: Srdjan Živulovič/BOBO

Neizvršni direktorji DUTB med prijavljenimi kandidati niso izbrali novega glavnega izvršnega direktorja. Razpis za glavnega izvršnega direktorja DUTB bodo ponovili.

Neizvršni direktorji Družbe za upravljanje terjatev bank (DUTB) niso izbrali nobenega od prijavljenih kandidatov na junija objavljeni razpis za glavnega izvršnega direktorja. Nov razpis bodo objavili v kratkem.

V obdobju do končnega izbora v izvršnem vodstvu DUTB ostajata Robert Rožič kot vršilec dolžnosti glavnega izvršnega direktorja in Matej Pirc kot izvršni direktor, so po današnji seji neizvršnih direktorjev sporočili iz družbe.

Prihodnji četrtek se jima bo pridružil še Andrej Lazar kot vršilec dolžnosti izvršnega direktorja. Delitev področij vodenja bo upravni odbor sprejel na eni od naslednjih sej.

Neizvršni direktorji so Rožiča za vršilca dolžnosti glavnega izvršnega direktorja imenovali aprila za šest mesecev. Konec junija je družba objavila razpis za glavnega izvršnega direktorja, odprt je bil do vključno 15. julija. Časnik Delo je avgusta poročal, da je prijave oddalo pet kandidatov.

Neizvršni direktorji so Franci Matoz, Gregor Planteu, Aleksander Lozej in Alenka Urnaut Ropoša.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!