Tedenski horoskop (od 5. do 11. junija 2023): Komu bodo zvezde tokrat naklonjene

Slovenija 02. Jun 202311:30 0 komentarjev
tedenski horoskop
PROFIMEDIA

Nov teden prinaša nove obete, nekatere bodo razveselile prijetne vibracije, napoveduje tedenski horoskop. Preverite, kaj astrologi napovedujejo vašemu horoskopskemu znaku.

Oven

Ker boste v začetku tedna na vsakem koraku izžarevali pozitivno energijo in samozavest, boste deležni prijetnih vibracij, ki vas bodo opomnile, da imate vse razloge za srečo. Venera, ki prehaja v znamenje leva, vam bo dajala na čustvenem področju posebno moč, napoveduje tedenski horoskop. Nikar pa se v soboto, ko nastopi konjunkcija med Luno in Saturnom, ne zapletajte v nesmiselne pogovore, saj bi lahko nekoga napačno ocenili ter s tem prebudili razne napetosti, vam napoveduje tedenski horoskop.

Bik

Če imate težave, ki se vlečejo že dlje časa, prihaja trenutek, v katerem se boste morali odločiti kaj narediti. Čustvenemu življenju v prvi polovici tedna ne boste posvečali posebne pozornosti. V drugi polovici tedna se boste srečali z manj prijetnimi opravili, vendar se vam bo trud obrestoval prej kot pričakujete. V ljubezni bodo v nedeljo, ko luna prehaja v znamenje ovna, občutki mešani, zato nikar ne iščite razlogov za konflikt, raje o vsem skupaj še enkrat premislite.

Dvojčka

V teden stopate z energijo Venere v znamenju leva diplomatski in samozavestni. Pazite le, da ne boste preveč intenzivno ter ponosno izpostavljali svojih prednosti.  Vezani dvojčki in dvojčice: počasi prihaja napredek, vendar le v primeru, če boste osredotočeni in pozitivno naravnani. Samski: nekomu boste izkazali veliko pozornosti, vendar se lahko, če odziv ne bo pozitiven, pojavi razočaranje. Opravkov se boste v nedeljo v domačem okolju lotili z veseljem, saj veste, da jih ne bo opravil nihče drug.

Rak

V torek, ko bo luna v kozorogu, boste imeli na področju kariere priložnost, da se izkažete, ter vse vpletene prepričate, da vse skupaj obvladate. Potreba po pohvali in priznanju bo močna in intenzivna. Bolj naporen bo petek, saj vas bo luna v ribah popeljala v razne iluzije, ki pa ne prinašajo rešitev. Če boste pogledali resnici v oči in popravili tisto, kar ste v preteklosti naredili narobe, se bo vse skupaj zaključilo s pridihom umirjenosti. V ljubezni bodite z nedeljo bolj spontani.

Lev

Čeprav si boste zaželeli kakšnega drznega koraka, se boste zaradi trde energije Merkurja v znamenju bika le premislili in ostali na realnih tleh. Sredi tedna se vam nakazuje možnost izboljšanja, ki bo povezana s področjem financ. Več sreče na področju čustev se vam nasmiha v soboto, ko boste s pomočjo energije zadnjega krajca uživali ob nagajivih pogledih. Občutek, da ste zadovoljni, boste našli tudi v nedeljo predvsem na področju ljubezni.

Devica

Veliko se boste v tednu pred vami ukvarjali z drugimi in prišli do spoznanja, da sta z nekom izredno povezani, čeprav ste do sedaj mislili drugače. Zaradi pogostega prelaganja obveznosti v zadnjem času bo njihovo breme, če se ne boste podali v akcijo za vas vedno težje. Potrudite se in čim prej opravite z vsem, kar je povezano tudi s finančnim stanjem. Vsaka pripomba, kaj šele morebitna kritika, vas bo v nedeljo, ko ne boste najbolj sproščeni razjezila.

Tehtnica

Marsikaj, o čemer vas bodo spraševali, bi bilo bolje zadržati zase, saj vam utegne nekdo, ki ni najbolj iskren malce ponagajati. Pomanjkanje časa za ljubljeno osebo vas lahko dobesedno vrže iz tira. Poglobite se globoko vase, ter se vprašajte, če je določeno delo res tako pomembno, da zaradi njega nekoga zapostavljate. Neverjetno dobre volje boste in nasmejani boste v nedeljo, saj se bo čisto spontano in nepričakovano v družinskem krogu zgodilo nekaj zanimivega.

Škorpijon

Poslovno področje bo v torek kljub luni v kozorogu nekoliko nestabilno. Pomembno je, da ne poslušate mnenj drugih, ravnajte se raje, ko se bo potrebno odločiti po svoji intuiciji. Naključna poznanstva lahko konec tedna preidejo v strastno avanturo, zato se nikar ne držite nazaj, ko boste deležni zanimivega povabila. Vezani škorpijoni in škorpijonke, v nedeljo se boste morali s težavami in raznimi napetimi energijami soočiti. V nevarnosti ste še posebej tisti, ki ste v daljši vezi in ne veste ali vse skupaj nadaljevati ali zaključiti.

Strelec

Na področju čustev boste z energijo Venere v znamenju leva končno bolj optimistični in sproščeni, zato bodo temu primerne tudi vaše reakcije. Energija bo naklonjena predvsem samskim, ki boste končno spoznali nekoga, ki bo primeren za vaš izbran okus. Pripravite se na velike spremembe, ki se jih boste podzavestno najprej malce ustrašili. V nedeljo boste razmišljali o novih načrtih in tako dokončali pomembno dejanje, za katerega boste resnično ponosni nase.

Kozorog

Razlog za prepire bo v začetku tedna na ljubezenskem področju nasprotje interesov. Razmislite, kaj je za vas pomembno in kaj ne in se ne spuščajte v razna brezglava dokazovanja. V bolj sproščeno obdobje prehajate v petek, ko boste z energijo lune v ribah na vsakem koraku čutili da ste ga naredili z višjim namenom. Objela vas bo energija obarvana s kreativnostjo, zato boste tkali bolj ustvarjalne načrte za prihodnost. Ne pozabite tudi na druženje z bližnjimi.

Vodnar

V kolikor boste bolj spontani ter hkrati bolj prilagodljivi se bo v začetku tedna vrstila paleta ugodnih dogodkov. Ker boste osredotočeni boste nekoga končno razumeli, kar vas v bližnji prihodnosti vodi v bolj stabilne odnose. Vse kar se bo dogajalo, vam bo v soboto, ko nastopi Zadnji krajec dalo še večji zagon, da dosežete svoje cilje, s katerimi boste ponovno pridobili na samozavesti. Presenetili vas bodo z vprašanji, kljub temu boste našli ustrezen odgovor.

Ribi

S svojim taktnim tempom boste na področju kariere prepričali sodelavce, da vam bodo sledili. Ker se boste razveselili občutka stabilnosti, lahko opravite pomemben pogovor in se dogovorite za sodelovanje, ki prinaša dolgoročno bolj urejene finance. Na ljubezenskem področju boste v soboto, ko se vas bo dotaknil vpliv lune v vašem znamenju romantični in sentimentalni. Izrazite se tako kot vam velijo globoki občutki. Umirjena misel bo tista, ki vas bo popeljala do boljšega počutja.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!