Tretji dan iskalne akcije na Bovškem: prihaja vse več reševalcev

Slovenija 12. Maj 202411:38 0 komentarjev
Pogrešani 44-letni Nemec Werner Nils Bastian (Foto: PU Nova Gorica)

"Kljub izvedenim številnim aktivnostim nemški državljan včeraj ni bil najden," po drugem dnevu za pogrešanim 44-letnim Wernerjem Nilsom Sebastianom sporočajo z novogoriške policijske uprave.

Od jutranjih ur se na območju naselja Soča na Bovškem nadaljuje iskalna akcija za pogrešanim 44-letnim nemškim državljanom Wernerjem Nilsom Sebastianom, ki je bil nazadnje viden v četrtek zvečer.

Iskalno akcijo vodi bovška policija. Včeraj so reševalci različnih služb pregledovali strugo reke Soče na območju od Malih in Velikih korit, gasilci pa so območje preleteli tudi z brezpilotnikom, a brez uspeha.

Danes so se policistom pridružili tudi pripadniki drugih reševalnih služb: gasilci PGD Log pod Mangartom in PGD Srpenica ter pripadniki Gorske reševalne službe Bovec.

Pogrešani je visok 180 cm, suhe postave, krajših pristriženih las, oblečen v modro majico z dolgimi rokavi in sive kratke hlače, sporočajo s policije. Vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije oziroma bi ga opazili, prosijo, da o tem obvestijo policiste najbližje policijske postaje oziroma pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!