Uroš Urbanija namesto Mirka Mayerja na čelo Planet TV?

Slovenija 28. Nov 202314:06 34 komentarjev
Uroš Urbanija
Uroš Urbanija (Foto: Borut Živulović/BOBO)

Nekdanji direktor urada za komuniciranje Janševe vlade in razrešeni direktor TV Slovenija Uroš Urbanija naj bi postal odgovorni urednik komercialne televizije Planet TV, poroča Delo.

Nekdanji direktor urada za komuniciranje vlade Janeza Janše in razrešeni direktor TV Slovenija Uroš Urbanija naj bi po informacijah Dela postal odgovorni urednik komercialne televizije Planet TV.

Več podrobnosti naj bi bilo znanih konec meseca, a naj bi se dosedanji odgovorni urednik Mirko Mayer že poslovil od ekipe. Po informacijah časnika bo postal svetovalec na ravni skupine.

Mayer in Urbanija se na naše prošnje za komentar nista odzvala, neuradno pa so viri s Planet TV tudi za N1 potrdili, da se Mayer z mesta odgovornega urednika res poslavlja, medtem ko imena naslednika z ekipo zaposlenih še niso komunicirali.

So pa s Planet TV za N1 sporočili, da bodo “odgovore, povezane s kadrovsko politiko medijske hiše, sprva komunicirali interno – svojim zaposlenim, nato pa bo o morebitnih spremembah obveščena tudi javnost”.

Planet TV je v lasti madžarske družbe TV2 Adria, ki je televizijo za pet milijonov evrov pred tremi leti odkupila od Telekoma.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje