V delovni nesreči hudo poškodovan delavec Elektra Maribor

Črna kronika 29. Feb 202411:27 1 komentar
Elektro Maribor
Foto: MV/Mariborinfo /Bobo

Pri podiranju drogov na trasi, kjer je bilo predhodno izvedeno kabliranje električnega omrežja se je huje poškodoval delavec Elektra Maribor.

V delovni nesreči na širšem območju Slovenske Bistrice se je v sredo huje poškodoval delavec Elektra Maribor. Kot pojasnjujejo v omenjeni družbi, se je nesreča zgodila pri podiranju drogov na trasi, kjer je bilo predhodno izvedeno kabliranje električnega omrežja. Preiskava okoliščin nesreče še poteka.

Huje poškodovanega delavca so s helikopterjem prepeljali na zdravljenje v Univerzitetni klinični center (UKC) Maribor. Njegovim sodelavcem, ki so bili prisotni na delovišču, pa so zagotovili psihološko pomoč, so še sporočili iz Elektra Maribor, kjer so ob dogodku izrazili obžalovanje.

Podrobnejših informacij o okoliščinah nesreče za zdaj še ne morejo podati, saj preiskava, v kateri sodelujejo s pristojnimi organi, še poteka, so še sporočili. Nesrečo obravnava tudi policija. Kot so sporočili s Policijske uprave (PU) Maribor, o nesreči še zbirajo obvestila.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje