V Kinu Komuna težave z ogrevanjem, predstav vseeno ne bodo odpovedali

Slovenija 21. Dec 202114:17 > 14:23 2 komentarja
Kino Komuna
David Bole

V Kinu Komuna v središču Ljubljane so se pojavile težave z gretjem, ki še niso odpravljene. Kot nam je povedal eden od obiskovalcev, je bilo včeraj zvečer v dvorani zelo mrzlo, tako pa bo še do konca tedna. Predvajanja filmov ne nameravajo odpovedati.

Marsikaterega obiskovalca včerajšnjega večernega termina filma v Kinu Komuna je vsaj malo hladilo. Po besedah enega od obiskovalcev si je v kinodvorani v prehodu s Tomšičeve na Cankarjevo ulico več obiskovalcev hitro obleklo bunde oziroma plašče. Po koncu filma je marsikateri od približno 20 obiskovalcev iz dvorane prišel prezebel. Eden od njih je razmere opisal kot “polarni mraz”.

V dvorani niso pozabili vklopiti gretja, prav tako ni šlo le za občutek obiskovalcev, ampak so se pojavile težave pri ogrevanju. “Težave smo želeli takoj odpraviti, vendar so tehniki ugotovili, da je težava nastala na strani Banke Slovenije, s katero je ogrevanje povezano,” so nam odgovorili iz Koloseja, ki upravlja Kino Komuna.

Kina ne bodo zaprli

Včeraj je bilo tako v dvorani 14 stopinj Celzija, kar je sedem stopinj Celzija manj kot običajno. O težavi so obvestili Banko Slovenije, kjer so jim zagotovili, da bo napaka odpravljena do konca tedna.

V Komuni, kjer je 370 sedežev, bodo v tem tednu predvajali še šest filmov. Tri danes in tri v sredo. Kljub težavam z gretjem predstav ne bodo odpovedovali, bodo pa obiskovalce pred nakupom obvestili.

“Resno smo razmišljali o tem, vendar smo se odločili, da bomo obiskovalce na težavo opozorili pred nakupom vstopnice, tako da bodo vedeli za težavo in se sami odločili, ali si bodo predstavo vseeno ogledali,” so odgovorili v Koloseju, ali bo Komuna odprta do konca odpravljenih težav.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje