Večno vprašanje: kako prihraniti pri stroških ogrevanja, ne da bi vas zeblo?

Oglas 03. Apr 202412:04 0 komentarjev
ogrevanje, radiator
Profimedia

Zemeljski plin velja za enega najbolj optimalnih virov ogrevanja, saj je cenovno ugoden, obenem pa ima le minimalen vpliv na okolje. Razlike med različnimi dobavitelji so lahko zelo velike, zato smo preverili, kako si zagotoviti tako dolgoročne prihranke kot udobnejše bivanje.

Ogrevanje v Sloveniji je velik strošek, saj živimo na koščku sveta, kjer je v hladnejši polovici leta lahko zelo hladno. Po nekaterih izračunih domove v povprečju ogrevamo kar okoli 200 dni, zato ni čudno, da je zemeljski plin prva izbira številnih – gre namreč za poceni vir ogrevanja, ki je prijazen do okolja in ljudi.

Čeprav je minister za okolje, podnebje in energijo lansko jesen dejal, da cene zemeljskega plina ne bodo več regulirane, je bila kmalu zatem sprejeta uredba tudi o zamejitvi najvišje drobnoprodajne cene zemeljskega plina do konca kurilne sezone 2024, natančneje do 30. aprila.

A to še ne pomeni nujno poceni ogrevanja!

Trg ponuja kopico različnih možnosti in težko je najti najbolj optimalno rešitev, zato je pametno dobro proučiti ponudbe različnih dobaviteljev. Razlike med njimi so namreč kljub državni zamejitvi precejšnje. Res je sicer, da gre letošnja ogrevalna sezona (vsaj upajmo) proti koncu, a s pripravami na zimo je najbolje začeti, takoj ko se ta konča. Zato je pametno že zdaj poskrbeti za ugodnejše in udobnejše ogrevanje.

ogrevanje, radiator
Profimedia

Ne gre samo za ogrevanje

Sodoben življenjski slog je že v osnovi precej hektičen, zato je pametno odprtih rok sprejeti vsakršno pomoč, ki vam je na voljo. Tudi pri ogrevanju na plin! Pa naj gre za plačevanje računov po enakomerni mesečni porabi, celovit pregled nad stroški in porabo plina ali pa domsko asistenco – ker je prav, da ste vsaj doma lahko vedno brez skrbi!

Podjetje Adriaplin z dolgoletnimi izkušnjami na slovenskih tleh in mednarodnim znanjem že 30 let zanesljivo dobavlja zemeljski plin po konkurenčnih cenah. V podjetju so to pomlad skrbno prenovili ponudbo paketov, ki jo lahko zdaj še dodatno prilagodite svojim željam. To pomeni, da lahko sestavite paket, ki vam resnično najbolj ustreza in priključite storitve, s katerimi bo vaše življenje še bolj enostavno.

dobava zemeljskega plina
promocijska fotografija

Zemeljski plin z domsko asistenco s škodnim kritjem

Življenja in vsega, kar je še pred vami, ne morete napovedati, lahko pa se na vse to kar najbolje pripravite. In pri tem je dobro, da veste, na koga se lahko zanesete. Pri Adriaplinu so zato ustvarili paket Preprosto ASISTENCA – POMLAD 2024, ki v vaš dom vnese še več udobja in brezskrbnosti, saj vključuje:

  • 24-urno domsko asistenco,
  • škodno kritje nujnih popravil do kar 2.000 € letno,
  • nadziranje poteka odpravljanja napake in
  • nemoteno dobavo zemeljskega plina.

Še več – v paket je vključena še posebna pomoč najprimernejšega mojstra pri nujnih popravilih v vašem domu:

  • če se vam pokvari notranja vodovodna ali električna napeljava,
  • če se vam zamašijo odtoki ali pokvari ogrevanje,
  • če se vam poškodujejo vrata, okna, streha ali ključavnice na vhodnih vratih,
  • in tudi če izgubite ali vam ukradejo ključe.

Po potrebi bo za vas in vašo družino organizirana tudi začasna namestitev in prevoz do nje.

družina
promocijska fotografija
A to še ni vse!

V paketu Preprosto ASISTENCA – POMLAD 2024 si lahko do konca leta 2024 zagotovite kar 20 % popusta na trenutno regulirano ceno zemeljskega plina brez vezave.

Kako vedeti, ali je zdaj pravi čas, da zamenjate dobavitelja zemeljskega plina?

Kljub relativno stabilni in nizki ceni zemeljskega plina so astronomski zneski na računih za ogrevanje so tudi to zimo v marsikaterem gospodinjstvu močno osiromašili družinski proračun. Da bi privarčevali kakšen evro, so imeli nekateri pravo ledenico v stanovanju ali so ogrevali le določene prostore, drugi so poskušali zadevo rešiti z raznimi triki, ki naj bi preprečevali uhajanje toplote iz stanovanja. Tretji so enostavno potrpeli in se zavoljo lastnega udobja v hladnejših mesecih raje odpovedali drugim dobrinam.

Ne dovolite, da bi se zgodba še kdaj ponovila. Ponudnikov zemeljskega plina je v Sloveniji namreč malo morje, zato vsekakor velja dobro raziskati ponudbo in izbrati tistega, ki poleg ugodne ponudbe in zanesljive oskrbe nudi tudi popolno udobje.

družina
promocijska fotografija

Če preklopite na ADRIAPLIN, si lahko že tako nizko ceno energenta še dodatno znižate za 20 %, hkrati pa povsem brezplačno koristite še ugodnosti domske asistence s škodnim kritjem. Pogodbo za priključitev na plinovodno omrežje ADRIAPLIN lahko sklenete kar prek spleta – v zgolj 5 minutah! Razvili so namreč posebno spletno aplikacijo, kjer lahko hitro, enostavno in varno sklenete pogodbo za njihov nov akcijski paket Preprosto ASISTENCA – POMLAD 2024 in ga oblikujete tako, da se bo kar najbolj podal vašemu življenjskemu slogu.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!