Pogrešanega 21-letnega Koprčana našli mrtvega

Slovenija 23. Jul 202317:49 > 04. Avg 2023 11:42 0 komentarjev
Policijski trak
Foto: Srdjan Živulović/ BOBO

Truplo, ki so ga našli pred tednom dni na območju Šalare, pripada pogrešanemu 21-letnemu Koprčanu, je danes potrdil inštitut za sodno medicino v Ljubljani.

21-letnega Koprčana so od sredine julija v več akcijah iskali tako na območju policijske uprave Koper kot tudi na območju policijske uprave Nova Gorica. Poleg policistov iz obeh uprav so pri iskanju sodelovali pripadniki letalske policijske enote, vodniki službenih psov, vodniki reševalnih psov in veliko prostovoljcev.

V eni od mnogih iskalnih akcij so 27. julija v popoldanskih urah na območju Šalare pri Kopru našli moško neidentificirano truplo. Koprski kriminalisti so opravili ogled kraja, nakar je bilo truplo odpeljano v Inštitut za sodno medicino v Ljubljani, kjer je bila na podlagi odredbe preiskovalne sodnice koprskega okrožnega sodišča opravljena sodna obdukcija in izveden postopek ugotavljanja identitete trupla. Danes je inštitut potrdil, da gre za truplo 21-letnika, ki so ga svojci pogrešali od 15. julija.

Koprski kriminalisti nadaljujejo z ugotavljanjem vseh dejstev in okoliščin smrti. Po zaključku vseh aktivnosti bodo pisno obvestili koprsko državno tožilstvo.

Ob tem so se policisti zahvalili vsem, ki so pomagali pri iskanju, družini, svojcem in prijateljem pa izrazili iskreno sožalje.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!