Vreme: še naprej bo muhasto

Slovenija 15. Nov 202201:00
dežnik
PROFIMEDIA

Padavine bodo ponoči ponehale. V torek zjutraj bo na vzhodu nekaj sonca, drugod bo oblačno. Na zahodu bo rahlo deževalo. Najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 15 stopinj Celzija.

Dež, ki se je razširil popoldne in zvečer, bo ponoči večinoma ponehal. Torek bo večinoma oblačen. Na vzhodu Slovenije bo po nižinah vzhodne Slovenije zjutraj nastalo nekaj megle, ki pa jo bo tekom dneva zamenjalo sonce, napoveduje Agencija RS za okolje (Arso). Na Primorskem in Notranjskem se bodo začele pojavljati rahle padavine, ki se bodo zvečer okrepile. Popoldne bo zapihal jugozahodni veter.

Jutranje temperature bodo od 2 do 8, ob morju okoli 10 stopinj Celzija. Najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 15 stopinj Celzija.

V sredo čez dan se bo dež od zahoda razširil nad vso Slovenijo, manj padavin bo le na severu. Padavine bodo v noči na četrtek ponehale, čez dan bo delno jasno. Po nižinah v notranjosti bo precej megle ali nizke oblačnosti, več jasnine bo na Primorskem in v višjih legah. V petek bo oblačno, dež bo čez dan znova zajel vso državo.

Kakšno bo vreme od 18. do 23. novembra

V petek in soboto bo oblačno s padavinami. Meja sneženja se bo v soboto spustila pod nadmorsko višino 1.500 metrov. Na Primorskem se bo krepila burja. Najvišje dnevne temperature bodo v petek okoli 10, v soboto okoli 8 stopinj Celzija. V nedeljo in ponedeljek bo suho z nekaj sonca, po nižinah v notranjosti pa najverjetneje precej megleno. Nastane lahko tudi slana. Od torka naprej se bo povečala verjetnost za dež, bo pa tudi nekoliko topleje.

Poglejte še, kaj kaže radarska slika padavin.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.