Vreme: večinoma megleno in oblačno

Slovenija 15. Dec 202101:00 > 09:16 0 komentarjev
Vreme: nevihta
Srdjan Živulović/BOBO

Jutri bo v večini Slovenije megleno oziroma oblačno, le v gorah bo delno jasno. Dnevne temperature se bodo gibale od 1 do 6 stopinj Celzija, na Primorskem se bo ogrelo do 12 stopinj Celzija.

Zjutraj bo na zahodu delno jasno, drugod oblačno ali megleno. Jutranje temperature bodo od –4 do 1, ob morju okoli 3 stopinj Celzija.

Kot napovedujejo na Agenciji RS za okolje (Arso), bo v sredo na zahodu in v gorah delno jasno. Drugod bo večji del dneva megla ali nizka oblačnost. Ponekod na Primorskem bo pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 6, na Primorskem do okoli 12 stopinj Celzija.

V četrtek bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, predvsem na vzhodu občasno pretežno oblačno. Zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla, ki se ponekod lahko zadrži večji del dneva. V petek in soboto bo pretežno jasno z meglo po nekaterih nižinah. Vse dni bo ponekod na Primorskem pihala šibka burja.

Kakšno bo vreme med 16. in 21. decembrom

Nad Alpami bodo prevladovali višinski vetrovi severnih smeri, pri tleh pa bo območje visokega zračnega tlaka. V višinah bo proti koncu obdobja začel pritekati hladnejši zrak.

Nadaljevalo se bo suho vreme. Po nekaterih nižinah bo ponoči, zjutraj in dopoldne megla, ki se ponekod lahko zadrži večino dneva. Na Primorskem bo od sobote do ponedeljka pihala šibka burja.

Poglejte tudi, kaj kaže radarska slika padavin.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!