Tudi ta konec tedna ne gre brez gneče na mejnih prehodih

Slovenija 09. Jul 202209:16 > 19:50 0 komentarjev
Gneča na cesti
Žiga Živulović jr./Bobo

Sobota je na slovenskih cestah spet pestra. Kot je za konec tedna v poletni turistični sezoni značilno, do gneče prihaja na nekaterih mejnih prehodih. Po podatkih Prometno-informacijskega centra je zastoj dolg en kilometer in pol na štajerski avtocesti pred prehodom Šentilj proti Avstriji. Zastoj je tudi na cesti Bohinjska Bela-Bled.

Čakalna doba je na mejnem prehodu Gruškovje za osebna vozila pri vstopu v državo do ene ure, pri izstopu iz države pa do 30 minut.

Na pomurski avtocesti je zaradi predmeta na vozišču oviran promet pred priključkom Cerkvenjak proti Murski Soboti.

Dela na cesti

Na severni ljubljanski obvoznici poteka nujna sanacija med priključkoma Ljubljana sever in Industrijska cona Šiška. Promet v vsako smer poteka po dveh zoženih pasovih. Zaradi asfaltiranja je na nadvozu do predvidoma 20. 7. 2022 na priključku Podutik iz obeh smeri zaprt izvoz na Podutiško cesto. Zaprt je tudi izvoz Nove Jarše iz smeri Zadobrove do vključno 28. avgusta.

Na štajerski avtocesti bodo do ponedeljka nočne popolne zapore uvoza Krtina proti Ljubljani. V noči na nedeljo od 22. do 5. ure, v noči na ponedeljek pa od 22. do 4. ure.

Zaradi dirke bo zaprta cesta Novo mesto-Metlika, med Dolnjo Težko Vodo in Velikem Cerovcem, danes do 20. ure ter v nedeljo med 7. in 21. uro.

DO 4. ure zjutraj bo tudi popolna zapora na relaciji Most na Soči-Kozaršče.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!