Že v noči na četrtek bo promet proti Primorski močno oviral izredni prevoz

Slovenija 06. Jun 202316:41 1 komentar
izredni prevoz
Promet.si

Na primorski avtocesti od Ljubljane proti Kopru bosta ta in naslednji teden organizirana dva izredna prevoza, ki bosta močno ovirala promet v nočnem času. Posamičen prevoz bo trajal dve zaporedni noči, hitrost premikanja bo 20 kilometrov na uro.

V času od 7. junija do predvidoma 16. junija bosta na relaciji Ljubljana – Koper potekala izredna prevoza, ki bosta močno ovirala promet. Od skupno štirih prevozov bo prvi izveden v nočeh s srede, 7. junija, na četrtek, 8. junija, in s četrtka, 8. junija, na petek, 9. junija, drugi pa v nočeh s četrtka, 15. junija, na petek, 16. junija, in s petka, 16. junija, na soboto, 17. junija.

Predvideni start vseh prevozov bo ob 20. uri, poroča prometnoinformacijski center.

Izredni prevozi bodo na relaciji Ljubljana (Šlandrova ulica 10, Brnčičeva, Črnuče) – (H3 severna ljubljanska obvoznica) rondo Tomačevo – razcep Koseze A2 (mimo Brda) preko razcepa Kozarje na A1 oziroma bivša CP (Log pri Brezovici) in nato Videž (Kozina) – počitek – primorska avtocesta A1 – razcep Srmin – H5 hitra cesta, Koper, priključek Bertoki – Ankaranska cesta – Vojkovo nabrežje – Luka Koper.

Na rondoju Tomačevo se bo izredni prevoz delno umaknil, da bo promet lahko stekel mimo. Naslednji postanek je predviden na Logu, kjer bo kratka pavza. Po pavzi bo pot nadaljeval proti bivši cestninski postaji Videž, kamor prispe v jutranjih urah. Tam je predviden postanek tekom celotnega dne (od 4. do 20. ure), zvečer ob 20. uri pa bo pot nadaljeval proti Luki Koper.

Zaradi varnosti je možnost občasnih zaustavitev prometa. Glede na to, da se bodo prevozi izvajali z 20 kilometri na uro, je pričakovati zastoje.

V času prevoza naj vozniki upoštevajo prometno signalizacijo ter spremljevalna vozila, priporočajo na prometnoinformacijskem centru.

izredni prevoz
Promet.si

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje