Bi prepoznali slavno igralko? Velja za eno najlepših žensk v Hollywoodu (FOTO)

Magazin 18. Feb 202405:54 0 komentarjev
Megan Fox
Foto: PROFIMEDIA

Ameriška igralka na fotografiji je zaslovela z vlogo v filmski franšizi, velja pa za eno najlepših hollywoodskih igralk. Bi jo prepoznali?

Na fotografiji iz otroštva je namreč igralka Megan Fox, ki je svetu postala znana leta 2007 ob izidu akcijskega filma Transformerji. Čeprav je Fox pred izidom filma nastopila v nekaj manjših vlogah, veljajo Transformerji za njen preboj na hollywoodsko igralsko sceno. Fox naj bi nastopila tudi v tretjem delu franšize, vendar so jo zaradi kritik na račun režiserja filma Michaela Baya odpustili. V naslednjih letih je sodelovala v več projektih, uspeha Transformerjev pa še ni presegla.

Na vrhuncu slave se je umaknila in ustvarila družino

Igralka je bila dolga leta v zvezi z ameriškim igralcem Brianom Austinom Greenom, ki je zaslovel v vlogi Davida Silverja v najstniški seriji Beverly Hills, 90210. Spoznala sta se leta 2004 na snemanju humoristične nanizanke Hope & Faith. Fox je bila stara 18, Green pa 30 let. Zaročila sta se leta 2006, a sta leta 2009 zaroko razdrla. Po vnovični zaroki junija 2010 sta se istega meseca tudi poročila. Skupaj imata tri otroke. Po skoraj desetih letih zakona je Green maja leta 2020 oznanil, da sta se razšla.

Po ločitvi je Fox stopila v zvezo z ameriškim glasbenikom Machinom Gunom Kellyjem, s katerim je zdaj zaročena.

Megan Fox
Foto: PROFIMEDIA

Kako se je spopadla s slavo?

Fox so na vrhuncu slave in kariere označevali kot najbolj seksapilno žensko na svetu. Tako je bila pogosto v ospredju njena lepota in ne ustvarjalni opus. Kot je povedala v intervjuju za britansko izdajo revije Glamour leta 2022, se je v preteklosti zaradi objektivizacije v medijih, industriji in na internetu počutila dehumanizirano. “Ni mi bilo dovoljeno biti človek, bila sem tema pogovorov in govoric,” je dejala. Zato se je umaknila iz javnosti. “Več let sem se skrivala,” je dodala.

“Ko sem se spopadala z astronomsko slavo, je bilo že to samo po sebi travmatično. Če nimaš družine ali velikega podpornega sistema, zlahka postaneš obremenjen in se v tem izgubiš. Sploh če si občutljiv, je težko preživeti,” je bila iskrena. Izpostavila je, da se je začela zapirati vase in se umikati pred vsemi. “Zdaj se veliko bolje spopadam s tem in v nekaterih stvareh lahko dejansko uživam, da nisem ves čas tako nesamozavestna in prestrašena,” je še povedala.

Megan Fox
Foto: PROFIMEDIA

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!