Britney Spears znova noseča

Magazin 11. Apr 202222:24 > 22:25 0 komentarjev
Britney Spears in Sam Asghari
PROFIMEDIA

Ameriška pop princesa Britney Spears je naznanila, da z zaročencem Samom Asgharijem pričakujeta prvega otroka. To bo za 40-letno svetovno znano pevko sicer tretji otrok: iz prejšnjega zakona s Kevinom Federlinom ima 16-letnega Seana Prestona in 15-letnega Jaydena Jamesa.

Pop zvezdnica Britney Spears je znova presenetila svoje oboževalce. Z objavo na Instagramu je namreč naznanila, da je znova noseča. To bo za 40-letno pop princeso tretji otrok, a prvi z zaročencem Samom Asgharijem. Veselo novico je na priljubljenem družbenem omrežju sporočila ob fotografiji rožnatih nageljnov in skodelice kave.

Ob fotografiji je med drugim zapisala, da je novico o dojenčku, ki je na poti, prejela med počitnicami na otoku Maui, svojega zaročenca pa je imenovala za svojega moža, čeprav ni še nikoli potrdila, da naj bi se po zaroki septembra lani dejansko tudi poročila.

Britney ima iz prejšnjega zakona s Kevinom Federlinom dva dečka: 16-letnega Seana Prestona in 15-letnega Jaydena Jamesa, že večkrat pa je javno povedala, da si želi še več otrok. To je denimo naznanila med potovanjem po Polineziji prejšnji mesec, pa tudi med dolgim bojem za prenehanje 13-letnega skrbništva, v katerem je bila dolgo ujeta.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!