Klopp: Ta finale lige prvakov igramo tudi za Ukrajino

Svet 28. Maj. 202207:07
Delite:
Jurgen Klopp
Foto: PROFIMEDIA

Pred nocojšnjim finalom lige prvakov je trener Liverpoola Jürgen Klopp na vprašanje, kaj meni o trenutnih razmerah med Rusijo in Ukrajino, dejal, da "tega finala ne igramo le zase, temveč tudi za Ukrajino" in dodal: "Življenje gre naprej, tudi če ga poskušajo uničiti."

“Tega finala ne igramo le zase, temveč tudi za Ukrajino. Prepričan sem, da ga bodo gledali tudi oni in to tekmo bomo nedvomno igrali za njih,” je dejal trener Liverpoola.

Uefa je tekmovanje v St. Peterburgu odpovedala zaradi ruske invazije na Ukrajino. Stade de France v Parizu so izbrali kot nadomestno prizorišče.

“To, da se tekma vseeno odigra, ampak ne v St. Peterburgu, je prav takšno sporočilo, kot ga moramo poslati Rusiji,” je povedal nemški trener in še dodal: “Življenje gre naprej, tudi če ga poskušajo uničiti.”

Potem je pospremil še odločitev, da so zelenico za odločilno tekmo pripeljali iz Španije le nekaj dni pred tekmo: “Če je igrišče novo, je to ponavadi dobra novica. Ampak igrišče je novo od včeraj, to vsekakor ni tako dobra novica.”

Jurgen Klopp
Foto : PROFIMEDIA

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar