Hrvaški novinar, ki je poročal iz Izraela, je postal tarča posmeha (VIDEO)

Svet 12. Okt 202314:31 4 komentarji
Peter Vlahov se oglaša iz Izraela.
Foto: družbeno omrežje X/@brrssy

Po spletu je zakrožila fotografija hrvaškega novinarja Petra Vlahova, ki se je oglašal iz Izraela in zaradi tega postal tarča posmeha.

Peter Vlahov, novinar hrvaške radiotelevizije, se je v sredo zvečer za Dnevnik 2 oglašal iz bližine Tel Aviva. Vlahova kamera snema, ko sključen čepi na tleh in poroča o dogajanju na območju med Aškelonom in Tel Avivom.

“Nekaj raket je padlo v naši bližini, videli smo, kako so se ljudje odzvali, nemudoma smo morali stopiti iz avtomobila in počakati, da raketni napad mine,” v prispevku poroča Vlahov.

Njegova sključena telesna drža nakazuje na obrambni položaj nekoga, na katerega v času snemanja padajo bombe, po drugi strani pa v ozadju lahko opazite ženski, ki dokaj sproščeno stojita ob avtomobilu in govorita po telefonu. Ravno to je zmotilo uporabnike družbenih omrežij, ki so se šalili na njegov račun.

Novinar je imel na glavi odpeto zeleno čelado in ni nosil neprebojnega jopiča, vsi ostali novinarji v Izraelu pa nosijo moder neprebojni jopič z napisom PRESS (mediji, op. p.) in modro čelado, saj morajo biti na vseh vojnih območjih ustrezno označeni in zavarovani, še poroča N1 Srbija.

V živo lahko dogajanje v Izraelu in Gazi spremljate tudi na našem portalu.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje