Hrvata surfala po poplavljenem nabrežju (VIDEO)

Magazin 23. Nov 202209:44 0 komentarjev

V torek sta močno deževje in veter v Dalmaciji povzročila veliko težav, a dveh Dalmatincev nista niti malo zmotila; na poplavljeno nabrežje sta si namreč prinesla desko in po vodi surfala in supala.

Močno deževje in veter sta v torek prizadela velik del hrvaške obale. Poplave so zajele Pulj, Reko, otok Cres, Umag in Rovinj, poplavljalo je tudi v Šibeniku in Vodicah. Državni hidrometeorološki zavod je za celotno jadransko obalo v torek razglasil rdeče opozorilo oziroma izjemno nevarno vreme. Tako je denimo na Cresu poplavilo nižje ležeče predele:

Dveh Dalmatincev alarm za nevarnost in ujme niso pretirano ganili. Dneva jima niso pokvarili niti jugo niti dež niti poplave. Poplavljeno nabrežje sta izkoristila za malce lastne zabave in si na obalo prinesla desko.

Eden od njiju je v naselju Stomorska na hrvaškem otoku Šolta desko privezal na avtomobil in nato surfal po sprehajalni poti ob obali, drugi iz naselja Vranjic v mestu Solin pa jo je uporabil kot sup in na njej veslal po poplavljenem območju.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!