Prijatelji iz Prijateljev v slovo Perryju: “Bili smo več kot le soigralci”

Svet 31. Okt 202307:26 0 komentarjev
Prijatelji
Profimedia

Igralci priljubljene serije Prijatelji so pretreseni zaradi izgube igralskega kolega Matthewa Perryja, ki je umrl v soboto, so zapisali v skupni izjavi.

Igralci priljubljene serije Prijatelji so v skupni izjavi poudarili, da so pretreseni zaradi izgube igralskega kolega Matthewa Perryja, ki je umrl v soboto, star 54 let.

V skupni izjavi so Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer in Lisa Kudrow dejali, da gre za “nepojmljivo izgubo”. Igralca Prijateljev naj bi v soboto našli neodzivnega v masažni kadi na njegovem domu v Los Angelesu.

Perryjeva obdukcija ni dala nedvoumnega odgovora na vprašanje, kaj je bil razlog za igralčevo smrt. Čakajo še na rezultate toksikoloških testov.

“Vsi smo popolnoma na tleh zaradi izgube Matthewa,” so zapisali igralci Prijateljev v izjavi, ki jo je povzel BBC. “Bili smo več kot le soigralci. Smo družina. Veliko je za povedati, toda zdaj si bomo vzeli trenutek za žalovanje , da predelamo to nepojmljivo izgubo. Sčasoma bomo povedali kaj več, ko bomo zmogli,” so zapisali užaloščeni Prijatelji.

“Za zdaj so naše misli in naša ljubezen z Mattyjevo družino, njegovimi prijatelji in ljudmi po vsem svetu, ki so ga imeli radi.”

Mediji poročajo o nekaterih podrobnostih Perryjeve smrti. Neodzivnega so ga našli v soboto popoldne v jacuzziju na njegovem domu v soseski Pacific Palisades. Losangeleški gasilci so v izjavi, ki jo je povzel LA Times, zapisali, da je “odrasel moški bolnik umrl, preden je prispela prva pomoč.”

Oboževalci in zvezdniki so se poklonili igralcu, ki je bil najbolj znan po vlogi Chandlerja Binga v izjemno priljubljeni televizijski seriji iz devetdesetih.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!