Italijanska “pojoča nuna” zapustila svoj red in se posvetila glasbeni karieri

Magazin 21. Nov 202215:09 0 komentarjev
Cristina Scuccia
PROFIMEDIA

Italijanka pevka in nuna Cristina Scuccia, znana tudi kot "pojoča nuna", ki je leta 2014 zaslovela z zmago v pevski oddaji The Voice of Italy (Glas Italije), je zapustila svoj uršulinski red in se odločila slediti glasbeni karieri. Kot je dejala, je bila to po 15 letih v redu težka odločitev, vendar ni želela razočarati svojih oboževalcev.

“Če pogledam nazaj, na svojo pot gledam z globokim občutkom hvaležnosti. Spremembe so znamenje razvoja in vedno sem se jih bala, saj se je lažje zasidrati v svoje gotovosti, kot pa postaviti se pod vprašaj,” je v nedeljo zvečer na televiziji dejala Cristina Scuccia in dodala, da je čutila, da mora to narediti.

“Ali je to dobro ali slabo? Mislim, da je pri pogumu treba poslušati le svoje srce,” je pojasnila 34-letna Sicilijanka in zatrdila, da bo kljub izstopu iz reda “še naprej sledila svoji poti vere”.

Na tekmovanju v oddaji The Voice od Italy leta 2014 je nekdanje uršulinka ob navijanju drugih nun med drugim zapela pesmi No One Alicie Keys in Livin’ on a Prayer skupine Bon Jovi ter si prislužila bučen aplavz občinstva in začudenje žirije.

Videoposnetek njenega prvega nastopa je na YouTubu dosegel več milijonov ogledov. Po zmagi je nastopila s svetovnimi zvezdami, kot sta kot sta Ricky Martin in Kylie Minogue, trenutno pa živi v Španiji, kjer dela kot natakarica.

Na vprašanje, kako gleda na ljubezen zdaj, ko ni več nuna, je Scuccia odgovorila, da verjame v ljubezen, vendar to zdaj ni njena prednostna naloga.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!