Kraljevi stražar med korakanjem pohodil fantka

Magazin 30. Dec 202113:08 > 14:27 0 komentarjev
Kraljevi stražar v Londonu
TikTok/user7312510220627

Nekdo je v Londonu posnel pripadnika britanske kraljeve garde, ki je med korakanjem podrl malega fantka. Ta je stopil na njegovo pot in se ob opozorilu ni umaknil.

Posnetek, objavljen na TikToku, prikazuje dva pripadnika britanske kraljeve garde, ki stojita pri znamenitosti Tower of London. Ko začneta korakati, se jima manjša množica umakne, a fantek ostane na njuni poti.

Slišati je stražarja, ki zakliče “umaknite se!”, trenutek zatem pa se vanj zaleti in ga podre na tla, pri tem pa ga neuspešno poskuša prestopiti. Otrok se hitro pobere in ni vidno poškodovan.

Ob videu piše “Moja sestra je šla v Anglijo: prvi dan”. Videti je, da je deček z družino na počitnicah v Londonu.

@user7312510220627 Nobody is safe 😢 #england #royalguards #foryou #foryoupage #london ♬ original sound - user7312510220627

Mnogi so bili zaradi odsotnosti sočutnega odziva stražarja do dečka ogorčeni, drugi so stražarja branili, češ da samo opravlja svojo službo. Spet drugi na družbenih omrežjih so za dogodek okrivili starše.

Ministrstvo za obrambo je sporočilo, da so bili obveščeni o dogodku in da se je stražar vrnil ter preveril, kako je z dečkom. “Dežurni stražarji so opozorili zbrane, da se približuje patrulja, a žal je otrok na njihovo pot skočil nepričakovano. Stražar je poskusil prestopiti otroka in nadaljeval svoje delo,” so zapisali v odgovoru za RT.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!