Kupil je hišo: ni mogel verjeti, kaj je bilo za vrati

Magazin 10. Maj 202405:07 0 komentarjev
Foto: Zajem zaslona/TikTok

Lastnik hiše je ostal brez besed, ko je odkril, kaj se skriva za vrati v njegovi novi nepremičnini.

Uporabnik TikToka je razkril svoj sanjski dom, vendar ni pričakoval, da bo v njem odkril tako nenavaden detajl.

Lastnik hiše je ostal brez besed, ko je odkril, kaj se skriva za vrati v njegovi novi nepremičnini. Na TikToku je objavil video, v katerem je pokazal, kako odklepa vrata, za katera je bilo na prvi pogled videti, da vodijo v shrambo, piše The Sun.

A ko je odprl vrata, se za njimi ni skrivala nobena soba, temveč streha in pogled na vrt.

Uporabnik TikToka je nenavadna vrata opisal kot “zabavno presenečenje”. Nad videom je bilo navdušenih več kot 300 tisoč gledalcev, mnogi pa so svoja mnenja delili tudi v komentarjih. Številni so pisali, da bi sedeli na strehi in občudovali pokrajino, če bi imeli taka vrata v svojem domu, medtem ko so drugi razmišljali o praktičnih načinih izkoriščanja te nenavadne lastnosti.

Nekateri uporabniki so celo ponudili razlage za uporabo teh vrat. “Dober dostop do strehe, žlebove z lahkoto očistiš,” je zapisal eden od uporabnikov, drugi pa je dejal, da je to “odličen alternativni izhod, če zapade toliko snega, da so vhodna vrata zasuta s snegom”.

Dvignjena zunanja vrata, ki se zdijo neuporabna, se pogosto imenujejo “vrata tašče”. V Novi Fundlandiji v Kanadi je veliko hiš s to edinstveno arhitekturno značilnostjo.

The Sun piše, da so vrata dodana kot odgovor na zakonodajo, ki je določala, da morajo imeti hiše dva izhoda. Druga teorija pa navaja, da naj bi vrata odvračala tatove ali pa da lastnikom omogoča davčne olajšave, ker je hiša z njimi videti “nedokončana”.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!