Zaradi videza so jo zasmehovali, zdaj se je odločila za drastično spremembo

Magazin 09. Maj 202421:48 0 komentarjev
Kristin Davis
Spremenjena Kristin Davis (Foto: PROFIMEDIA/@iamkristIndavis/INSTAGRAM)

Zvezdnica kultne serije Seks v mestu je z novo fotografijo na družbenem omrežju požela val navdušenja, saj se je odločila za raztopitev polnil na obrazu. Mnogi sledilci so izpostavili, da ji naravni videz bolj pristaja.

Znana ameriška igralka Kristin Davis, ki je zaslovela z vlogo Charlotte v priljubljeni seriji Seks v mestu, je z objavo sebka na družbenem omrežju Instagram razveselila svoje oboževalce.

Potem ko se je več let borila s kritikami, da si je z lepotnimi popravki pretirano spremenila obraz, je presenetila z naravnim videzom. 59-letnica je na nedavni fotografiji brez ličil, njeni lasje so spuščeni, z obraza pa so izginila tudi polnila. Njeni sledilci so bili nad spremembo več kot navdušeni.

“Vau, kako si lepa! Ko sem v filmu And just like that (In kar tako) videla, kaj si naredila s svojim čudovitim obrazom, mi je počilo srce,” se je v komentarjih oglasila ena izmed igralkinih oboževalk. “Tako lepa si, nikoli ne pozabi tega,” je dodala druga sledilka.

Za polnila se je odločila zaradi družbenih pričakovanj

Zvezdnica je v intervjuju za The Telegraph priznala, da je za polnili in botoksom posegla  zaradi želje po boljšem videzu in družbenih pričakovanj. “Ja, posegla sem po polnih. In bilo je dobro. Potem pa sem spet posegla po polnilih in je bilo slabo,” je povedala v pogovoru.

Revija Women’s Health poroča, da se je Davis za raztopitev polnil na obrazu odločila leta 2021 in da so bili glavni povod za odločitev ravno neprijazni komentarji javnosti. “Deležna sem bila neusmiljenega posmeha. Zaradi tega sem tudi jokala. Zelo je bilo stresno,” je dodala Davis. “Če bi bila običajna ženska, bi se v svoji naravni koži počutila odlično – toda ne, nastopam na televiziji, zaradi česar se analizira vsak košček mojega fizičnega bitja,” je še izpostavila pritisk družbe.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!