Let prekinili, ko je potnici na glavo padlo ducat črvov

Magazin 19. Feb 202416:34 0 komentarjev
letalo, Delta Airlines, Nizozemska,. Amsterdam, letališče
Foto: PROFIMEDIA

Na letu iz Amsterdama v Detroit je neki potnici nenadoma na glavo padlo ducat črvov. Kasneje so odkrili, da so prišli iz predala za prtljago. Ko so predal odprli, se je po letalu začel širiti neznosen smrad.

Na poletu iz Amsterdama v Detroit pred nekaj dnevi so potnici po dobri uri letenja v letalu ameriške letalske družbe Delta iz prostora za prtljago na glavo začeli padati črvi.

Ženska se je prestrašila in “poskušala črve odgnati,” je za televizijo Fox2Detroit povedal Philip Schotte, Nizozemec, ki živi v ZDA in je bil v času dogodka na letalu.

Dejal je, da je na žensko padlo vsaj ducat črvov in da je bila čisto iz sebe. Ker posadka ni vedela, zakaj gre, se je kapitan odločil, da letalo obrne in se vrne na amsterdamsko letališče. Vmes je osebje na letalu ugotovilo, kaj se je zgodilo. Ko so odprli predal za prtljago nad potnico, so v njem namreč našli “nepravilno zapakirano vrečko”, v njej pa trohnečo ribo, zavito v časopisni papir.

Iz vrečke se je, ko so jo odprli, po letalu takoj začel širiti neznosen smrad. “Videl sem, kako so se potniki odzvali na odprtje vrečke. Prijeli so se za nos,” je povedal Schotte, ki je dodal, da se je javil tudi moški, ki je smrdljivi paket položil v predal.

Pilot se je odločil, da bo let prekinil ter obrnil letalo in se vrnil v Amsterdam. Tam so potnike razporedili na naslednji razpoložljivi let, letalo pa zadržali na čiščenju. Kaj se je zgodilo z moškim, ki je gnijočo ribo prinesel na letalo, ni znano.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!