Na meji med Kanado in ZDA v hudem mrazu umrli štirje ljudje

Svet 21. Jan 202209:23 > 10:23 0 komentarjev
Snežni vihar na kanadsko-ameriški meji
Manitoba Police

Kanadski policisti so v sredo blizu meje z ZDA našli trupla dveh odraslih oseb, najstnika in dojenčka. Zajel jih je snežni vihar, temperature pa so bile ponoči blizu minus 35 stopinj Celzija.

V četrtek je kanadska policija sporočila, da je na poti, ki jo uporabljajo migranti za nezakonit prestop državne meje med Kanado in ZDA, našla trupla dveh odraslih oseb, najstnika in dojenčka. Najverjetneje jih je zajel snežni vihar, umrli pa so zaradi izpostavljenosti hudemu mrazu.

Ne le da so se spopadli z viharjem, ampak tudi z neskončnimi polji, snežnimi zameti in popolno temo, je razmere opisala kanadska policija. V sredo je bilo blizu mesta Emerson v provinci Manitoba, kjer so našli trupla, ob upoštevanju vetra minus 35 stopinj Celzija.

Najprej so našli trupli dveh odraslih oseb in dojenčka, kasneje pa v bližini še truplo najstnika. Ameriški policisti so sporočili, da je šlo za družino iz Indije, ki je želela nezakonito vstopiti v ZDA. Kazensko so ovadili 47-letnega Američana Steva Shanda, ki ga sumijo tihotapljenja ljudi. V njegovem kombiju so našli še dva indijska državljana, ki sta utrpela hude poškodbe in so ju morali odpeljati v bolnišnico.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!