Na jugu Londona 17-letnik zabodel 15-letnico, ki je bila na poti v šolo

Črna kronika 28. Sep 202312:20 0 komentarjev
Umor v Croydonu, London
PROFIMEDIA

Na jugu Londona je v sredo umrla 15-letnica, potem ko jo je domnevno zabodel 17-letnik. Po poročanju tujih medijev je morilec njen nekdanji fant, ki je zdaj v pridržanju.

V sredo je 17-letnik na jugu Londona zabodel 15-letnico, ki je bila na poti v šolo.

Ker se je napad zgodil sredi belega dne, so ga videle številne priče. Povedale so, da je fant dekletu želel dati rože na avtobusu, kar pa je ona zavrnila. Poskušala mu je vrniti torbo z njegovimi stvarmi, razvil se je prepir, ko sta stopila iz avtobusa, pa je najstnik izvlekel nož in jo zabodel v vrat ter prsi.

Dekletu so poskušali pomagati potniki, prijatelji in voznik avtobusa, a je slabo uro po napadu zaradi hudih poškodb umrla. 17-letnika so aretirali nedolgo po njeni smrti.

Anthony King, ki v Croydonu vodi organizacijo za zmanjševanje kriminala med mladimi, je dejal, da je imelo dekle pred sabo svetlo prihodnost. Dejal je, da je bila neverjetna mlada dama, in dodal, da so jo vsi opisovali kot živahno in zelo zabavno.

Umor v Croydonu, London Umor v Croydonu, London
PROFIMEDIA
Umor v Croydonu, London Umor v Croydonu, London
PROFIMEDIA
Umor v Croydonu, London Umor v Croydonu, London
PROFIMEDIA
Umor v Croydonu, London Umor v Croydonu, London
PROFIMEDIA

Za BBC Radio London je povedal, da se je po jutranjem napadu srečal z družino in prijatelji dekleta. “Že četrtič ali petič se mi je zgodilo, da sem moral staršem pogledati v oči in jim povedati, da je njihov otrok umrl. To je najhujši dan v mojem življenju in ne morem si predstavljati, kako se počutijo oni.”

Žrtev je bila učenka zasebne šole za dekleta Old Palace of John Whitfit v Croydonu. Osebje šole je sporočilo, da je skupnost globoko pretresena zaradi smrti “zelo ljubljene in cenjene prijateljice ter učenke”.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!