Najbogatejša Srbkinja ostala brez jadrnice, vredne 530 milijonov evrov

Magazin 13. Mar 202215:09 > 14. Mar 2022 08:42 5 komentarjev
Sandra Melničenko, Andrej Melničenko
Profimedia

Najbogatejša Srbkinja je ostala brez jadrnice, vredne 530 milijonov evrov.

Najbogatejša Srbkinja Sandra Melničenko in njen mož, ruski oligarh, Andrej Melničenko sta ostala brez 530 milijonov evrov vredne luksuzne jadrnice. V sosednji Italiji so jima jo zasegli, zaplemba sledi uvrstitvi ruskega milijarderja na seznam s strani EU sankcioniranih posameznikov zaradi ruske invazije na Ukrajino.

PREBERITE TUDI: KAKŠNA JE JADRNICA, KI SO JO ZAPLENILI NAJBOGATEJŠI SRBKINJI (VIDEO&FOTO)

Andrej Melničenko
PROFIMEDIA

Po poročanju srbskih medijev sta bila zakonca Melničenko s 143-metrskim futurističnim plovilom Sailing Yacht A glavna zveznika, kjer koli sta se pojavila. Eno največjih jadrnic na svetu – ima kar osem nadstropji – je italijanska policija zakoncema zasegla v Trstu.

Pogosto je na jadrnici počitnikovala tudi hrvaška pevka Nina Badrić, ki je tesna prijateljica Sandre Melničenko. Z jadrnico niso potovali zgolj ob hrvaški obali, ampak tudi po Karibih. Nina Badrić je bila na to izjemno ponosna, utrinke je objavljala na družbenih omrežjih.

Sandra Melničenko je zaslovela kot članica nekdaj priljubljene srbske skupine Model. Po poroki z ruskim oligarhom se je umaknila iz javnega življenja.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje