Sina pozabili na hrvaškem počivališču in nadaljevali pot

Magazin 27. Avg 202314:01 4 komentarji
PROFIMEDIA

Hrvaška policija je v soboto zjutraj dobila nenavaden poziv. Nemška družina je svojega otroka - gre za 17-letnega najstnika - pozabila počivališču na območju Brodsko-posavske županija in nadaljevala s potovanjem.

Hrvaška policija je v soboto ob 8.50 zjutraj prejela obvestilo, da je štiričlanska družina najstnika pozabila na počivališču ob avtocesti A3 blizu Slavonskega Broda, poroča Dnevnik.hr.

51-letni oče je vozil avto, medtem ko sta njegova žena in drug sin spala. Ustavil se je na počivališču, izstopil iz vozila, ko pa se je vrnil, ni vedel, da je v tem času avto zapustil tudi eden od dveh sinov, zato je odpeljal naprej.

17-letni najstnik je telefon pustil v avtu, telefonskih številk družinskih članov pa na pamet ni vedel. “Da bi čim hitreje našli družino, so policisti o dogodku nemudoma obvestili ostale policijske patrulje. Fanta so prepeljali na policijsko postajo, z družinskimi člani pa v stik vstopili preko družbenih omrežij,” je sporočila hrvaška policija.

Da enega od sinov v avtu ni, je oče ugotovil šele okolici Lužana, kar je okoli 30 kilometrov stran od Slavonskega Broda, kjer so najstnika pozabili. Ponj so se vrnili okoli 10.50.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in X

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje