Policija prijela moškega, ki je ugrabil žensko v hrvaški Istri

Svet 27. Jul 202313:43 0 komentarjev
Policijska kontrola v hrvaški Istri ob ugrabitvi
Simbolična fotografija (Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL/Bobo)

Moški je v sredo zjutraj v istrskem zaledju ugrabil žensko. Policisti so jo našli nepoškodovano, danes pa so priprli še moškega, ki je osumljen ugrabitve.

Umaška policija je danes okoli pol devete ure zjutraj priprla moškega, ki je osumljen, da je včeraj ugrabil žensko v kraju Petrovija.

Kakor poroča radio Eurostar Umag, je policija sinoči obkolila gozd, kjer se je skrival ugrabitelj, a je dež njihovo akcijo upočasnil. Po poročanju HRT pa je moški danes sam vkorakal na policijsko postajo in se predal. Pričakovati je, da bo že danes proti koncu dneva ali jutri dopoldne osumljenec šel pred preiskovalnega sodnika.

Ugrabitelj in ugrabljena naj bi se poznala že dlje časa. Žrtev ga je že večkrat prijavila zaradi nasilja, prav tako pa je bil moški zaradi več kaznivih dejanj že v zaporu.

Spomnimo, policisti so obvestilo o ugrabitvi ženske s parkirišča v kraju v bližini Umaga prejeli včeraj okoli osme ure zjutraj. Moški je po poročanju hrvaških medijev žrtev potisnil v avto in se z njo odpeljal v neznano smer. Po informaciji o ugrabitvi so policisti blokirali ceste po vsej Istri, policija pa je ustavila številna vozila. Nekaj ur po ugrabitvi so žensko našli v mestu Matelići.

Policijska kontrola v hrvaški Istri ob ugrabitvi
Sasa Miljevic/PIXSELL/Bobo

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!