S pomočjo YouTuba zgradil prizidek hiše in prihranil 40.000 evrov

Magazin 06. Jan 202320:07 0 komentarjev

Anglež Scott Baggaley se je gradnje prizidka hiše, ker so bili vsi gradbinci zasedeni, lotil kar sam. Pri tem je prihranil skoraj 40.000 evrov, ker pa kot marketinški strokovnjak ni bil vešč gradbeniških del, se jih je s pomočjo YouTuba naučil kar sam.

Anglež Scott Baggaley je sam zgradil prizidek svoje hiše in pri tem prihranil 40.000 evrov, piše Daily Mail. Najbolj nenavadna stvar pri tem pa ni visok prihranek, temveč dejstvo, da Baggaley ni imel nikakršnega predhodnega predznanja o gradbeništvu. Je namreč marketinški strokovnjak, vsega, kar je za renovacijo potreboval, pa se je naučil s pomočjo videoposnetkov na YouTubu.

“Ker so bili vsi gradbeni delavci zaposleni, sem se o gradnji začel učiti na YouTubu in tako sem sam pridobil veščine. Ko sem začel prenavljati streho, je bilo sprva izjemno težko. Bal sem se povzpeti na streho, ker nisem vedel, kaj sem počel,” je za Daily Mail dejal 30-letni Scott, ki je povabil tudi gradbene inšpektorje, da bi se prepričali, ali je to, kar počne, v skladu z zakonom.

Na koncu je, kot pravi Baggaley, za celotno prenovo zapravil okrog 12.000 evrov.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!