Severina zaradi očitkov o napadu na socialno delavko spet pred sodišče

Magazin 23. Jun 202213:27 > 13:38 0 komentarjev
Severina
Marko Prpic/PIXSELL

Hrvaški mediji poročajo, da bo morala hrvaška zvezda Severina, tokrat zaradi napada na socialno delavko, znova na sodišče.

In za kaj gre? Kot poroča portal 24sata, je 50-letna hrvaška pevka Severina Vučković letos na valentinovo razžalila uslužbenko Centra za socialno delo Maksimir.

Na policijski upravi v Zagrebu so pojasnili, da je pevka verbalno in agresivno napadla socialno delavko, svojo jezo pa naj bi pokazala tudi drugim uslužbencem. Severina naj bi socialno delavko vprašala, s kakšno pravico so poslali socialno delavko na naslov njene matere, socialna delavka pa je v prijavi zoper Severino navedla, da je pevki skušala pojasniti, da mora center odgovoriti na vsako prijavo s sumom nasilja, ki jo pošlje družinski član.

V prijavi je socialna delavka tudi navedla, da je Severinin način komuniciranja ocenjuje kot verbalno nasilje. Pevka naj bi žalila tudi druge zaposlene in, kot poročajo hrvaški mediji, naj ne bi ni izbirala besed, uporabila naj bi tudi kletvice.

Do spora naj bi prišlo zato, ker se je socialna delavka vpletla v prepir med Severino in njeno sestro Marijano, ki živi v Beogradu. Pritoževala naj bi se, da ne more vzpostaviti stika z njuno mamo Ano, ki ima zdravstvene težave in več časa preživi s Severino.

Marijana pravi, da ne ve, kako je pravzaprav z maminim zdravjem, tako pa naj bi bilo prav zaradi Severine.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!