Medijski magnat Rupert Murdoch se četrtič ločuje

Magazin 23. Jun 202206:32 0 komentarjev
Rupert Murdoch in Jerry Hall
PROFIMEDIA

Po poročanju ameriških medijev se 91-letni medijski tajkun Rupert Murdoch in 65-letna igralka Jerry Hall ločujeta. Poročila sta se leta 2016.

Rupert Murdoch je bil poročen že štirikrat, očitno pa sledi tudi njegova četrta ločitev. Po poročanju ameriških medijev se namreč on in igralka Jerry Hall ločujeta.

Tiskovni predstavniki Murdocha in Hall, ki sta se poročila leta 2016 v Londonu, še niso podali komentarja.

Rupert Murdoch in Jerry Hall
PROFIMEDIA

Njun razhod naj bi presenetil bližnje in družino, pišeta tako New York Times kot Washington Post, ki citirata anonimne vire. Ko se je poročil z Hall, je milijarder na Twitterju naznanil, da je “najsrečnejši moški na svetu” in da bo nehal objavljati na platformi.

New York Times poroča še, da je na lanski zabavi za Murdochov 90. rojstni dan Hall bila nadvse ljubeča in se je posvečala svojemu partnerju. Hall je začela kot model, a je postala igralka. Z Mickom Jaggerjem je imela štiri otroke, leta 1990 pa sta se poročila na Baliju.

Murdoch je bil pred tem poročen z avstralsko stevardeso Patricio Booker (med 1956 in 1967), novinarsko škotskega rodu Anno Mann (med 1967 in 1999) ter podjetnico Wendi Deng (med letoma 1999 in 2014).

Murdoch je sicer ustanovitelj in lastnik podjetja News Corporation, ki ima med drugim v lasti Fox News in Wall Street Journal v ZDA ter The Sun in The Times v Združenem kraljestvu. Leta 2018 je bil njegov najstarejši sin Lachlan imenovan za naslednika v podjetju, Murdoch pa je prodal večino podjetja 21st Century Fox Disneyju.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!