Srbska policija dnevno dobi več deset prijav, da je bil Matej Periš viden

Svet 18. Feb 202208:51 > 09:05 2 komentarja
Matej Periš
MUP RH

Matej Periš, Splitčan, ki je 31. decembra zgodaj zjutraj izginil v Beogradu, je še vedno pogrešan. Srbska policija dnevno dobiva prijave ljudi, ki trdijo, da so ga nekje videli, a nobena se še ni izkazala za resnično.

Miloš Stanimirović z oddelka za iskanje pogrešanih oseb na srbski policiji je za RTS dejal, da na dan dobijo več deset prijav ljudi, ki trdijo, da so videli pogrešanega Mateja Periša iz Splita.

Spomnimo, Periš je izginil 31. decembra zgodaj zjutraj, nazadnje pa so ga prijatelji, s katerimi je bil, videli v nočnem klubu Gotik. “Naša dolžnost se je zagotovo odzvati na vsako prijavo. Če nekdo javi, da je Mateja videl na neki lokaciji, gremo na teren in opravimo razgovore z več osebami. A do zdaj s temi aktivnostmi še nismo prišli do novih informacij,” je pojasnil Stanimirović.

Izginulega Hrvata iščejo že od dneva, ko so prijavili njegovo izginotje. Preiskali so pot, ki jo je opravil Matej, potem ko je zapustil klub Gotik, pa tudi pot, ki so jo naredili njegovi prijatelji, vse od Zagreba do Beograda. Bili so tudi v apartmaju, kjer so bivali, in na vseh mestih, kjer so se zadrževali.

Nenad Periš, Matejev oče, pravi, da je njegovo upanje manjše, a ni še ugasnilo. Prepričan je, da se bo iskanje njegovega sina srečno končalo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje