Toronto: osem najstnic do smrti zabodlo 59-letnika

Svet 22. Dec 202208:05 3 komentarji
Policija Toronto
PROFIMEDIA

V Torontu je osem najstnic v soboto zvečer do smrti zabodlo 59-letnega moškega. Dekleta so obtožili umora, je sporočila tamkajšnja policija.

Osem deklet, starih med 13 in 16 let, je v soboto zvečer v središču Toronta do smrti zabodlo 59-letnega moškega. Po navedbah policije so se najstnice spoznale na spletu, prvič pa naj bi se srečale prav v soboto. Dekleta naj bi po prepiru 59-letnika napadle in ga zabodle.

Hudo poškodovano žrtev so odpeljali v bolnišnico, kjer je tudi umrla. Pristojni identitete 59-letnika niso razkrili, je pa policija sporočila, da je v času napada bival v zavetišču za brezdomce. Očividka je za tamkajšnje medije pojasnila, da je bil moški zaboden v trebuh, dekleta pa naj bi se ji približala in jo prosila za alkohol. “Nisem vedela, ali imajo nož ali kaj drugega. Prestrašila sem se,” je povedala in dodala, da je napadalkam ubežala tako, da je zatočišče poiskala v bližnjem zavetišču za brezdomce.

Policija je najstnice prijela v nedeljo malo po polnoči v neposredni bližini napada. Zasegli so več kosov orožja, vendar pa ni znano, katere vrste. Pristojni najstnic prav tako ne povezujejo s tolpo, je pa policija tri dekleta že obravnavala v preteklosti, še piše BBC.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje