Trump zaradi jakne z napisom “Ni mi mar” ostro kritiziral ženo

Svet 29. Sep 202110:48 > 12:25 0 komentarjev
Melania Trump
Profimedia

Tiskovna predstavnica nekdanje prve dame ZDA Stephanie Grisham je v svoji knjigi o delu v Beli hiši razkrila, da je takratni predsednik Donald Trump prvo damo Melanio Trump močno kritiziral zaradi jakne, ki jo je nosila med obiskom centra za migrante. "Kričal je in spraševal, kaj mislimo, da delamo," se zagovora pred predsednikom Trumpom spominja Grisham.

Tiskovna predstavnica nekdanje prve dame ZDA Stephanie Grisham v svoji knjigi o delu v Beli hiši piše, da je nekdanji predsednik ZDA Donald Trump prvo damo Melanio Trump kritiziral zaradi jakne, ki jo je nosila med obiskom centra za migrante.

Škandal med obiskom centra

Melania Trump je med obiskom center za migrantske otroke v Teksasu leta 2018 sprožila škandal z jakno, na kateri je pisalo “Meni ni mar, ali je tebi?”. Vzporedno je Trumpova politika ločevanja otrok od staršev, ki so jih prijeli zaradi nezakonitega prehoda meje, naletela na mednarodno ogorčenje.

“Prva dama je bila razburjena zaradi položaja, ki ga je ustvarila moževa politika, in je hotela sama videti, kaj se dogaja. Iz razlogov, ki še vedno niso povsem jasni, je od Zare naročila jakno za 39 dolarjev,” v knjigi piše Grisham.

Trump Melanio poklical na zagovor

Po ogorčenju naj bi ji Melania povedala, da gre samo za navadno jakno brez kakšnega namena. Po vrnitvi v Washington so prvo damo in njeno ekipo poklicali na zagovor k Trumpu. “To je bilo prvič, da jo je na tak način poklical pred vsemi sodelavci. Kričal je in spraševal, kaj mislimo, da delamo? Nato se je hitro domislil, da bo tvitnil, da je šlo za sporočilo lažnim medijem,” piše v knjigi tiskovne predstavnice.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!