Ukradeni avtomobil “parkiral” na stopnicah madridske podzemne železnice (VIDEO)

Svet 24. Avg 202208:12 0 komentarjev

Verjetno je marsikateri potnik debelo pogledal, ko je videl avtomobil, zagozden na stopnicah madridske podzemne železnice. Španska policija je lovila voznika z ukradenim vozilom, ki je med begom zapeljal kar v podzemno železnico, kjer je obstal na stopnišču postaje. Osumljenca je policija aretirala, nihče pa pri nenavadnem incidentu ni bil poškodovan.

V torek so španski policisti aretirali voznika ukradenega vozila. Ta je med begom zapeljal v madridsko podzemno postajo Plaza Eliptica in obtičal na glavnih stopnicah.

Voznik, ki je stari znanec policije, je avtomobil ukradel delavcu metroja, potem ko je našel ključe v vozilu, pišejo španski mediji. Nato je po nekaj več kot desetih kilometrih zapeljal do omenjene podzemne postaje, z vozilom razbil vhodna vrata in se  zagozdil na stopnicah, piše ABC Espana.

Kot je voznik ugotovil, da ne more nikamor, je skušal pobegniti skozi okno vozila. Policija ga je kmalu po dogodku aretirala, po opravljenem testu na droge pa se je izkazalo, da je bil pod vplivom kokaina.

Moški je v priporu, grozi mu več kaznivih dejanj, nasilni rop, poškodovanje tuje stvari in kršitev cestnoprometnih predpisov.

Kot piše BBC, so avtomobil gasilci izvlekli na ulico, nihče pa ni bil poškodovan.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!