V Srbiji izginila dveletna deklica, iskanje otežuje vreme

Črna kronika 26. Mar 202420:53 > 22:51 0 komentarjev
Pogrešana deklica
Foto: Pronadjime.mup.gov.rs

V srbskem Banjskem polju nedaleč od Bora je danes popoldne neznano kam odšla dveletna deklica. V obsežni akciji jo išče približno 300 ljudi, razmere jim otežujeta nedostopen teren in slabo vreme. V iskalno akcijo se je vključil tudi helikopter.

V Banjskem polju blizu srbskega mesta Bor iščejo dve leti staro deklico Danko Ilić, ki je v trenutku nepozornosti staršev okoli 13.45 izginila z dvorišča pred družinsko hišo in odšla neznano kam.

Trenutno poteka obsežna iskalna akcija, po pisanju N1 Beograd jo išče 300 ljudi, deklico iščejo tudi z reševalnimi psi in droni, v akcijo pa se je vključil tudi reševalni helikopter. Oblasti so občane pozvale, naj se umaknejo z območja, saj teren pregledujejo tudi s termovizijskimi kamerami.

Iskanje otežujeta slabo vreme – dež in nedostopen teren, blizu družinske hiše je namreč gozd. Območje, kjer naj bi bila deklica, so ekipe že večkrat prečesale, a za zdaj po več urah brez uspeha. 

Starše dodatno skrbi, saj deklica še ne govori, se pa odziva na svoje ime. Po poročanju Blica naj bi punčko nazadnje videl moški, kako je hodila proti gozdu. 

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!