V vrtcu v Srbiji odpadel del stropa in poškodoval šest otrok

Svet 20. Dec 202213:39 > 14:13 0 komentarjev
vrtec, srbija, strop
Instagram/@ 192_rs

V naselju Inđija v Srbiji je v torek v vrtcu odpadel del stropa. Šest otrok je poškodovanih.

V srbskem naselju Inđija je v torek po poročanju portala 192.rs v vrtcu Neven odpadel del stropa. Padel je na nekaj otroških postelj.

Po podatkih srbske nujne medicinske pomoči je šest otrok lažje poškodovanih, še piše portal. Reševalci so potrdili, da je zdravstveno stanje vseh šestih poškodovanih otrok stabilno.

Občina Inđija je na uradnih straneh na družbenih omrežjih potrdila, da se je strop res zrušil, in sicer v skupini jasličnih otrok. Pristojni v vrtcu so se takoj odzvali, na kraj dogodka pa so hitro prispeli tudi reševalci.

Stavba ni bila poškodovana, prav tako nič ne nakazuje na to, da bi se lahko strop zrušil.

Vzrok za nesrečo neznan

Miodrag Blečić, novinar InMedia, je za N1 Srbija povedal, da je strop odpadel, ko so otroci legli k počitku. Srbska policija je opravila preiskavo.

Otroke so po njegovih besedah odpeljali v Novi Sad. Vrtec je bila zgrajen v 80. letih prejšnjega stoletja, župan občine Inđija pa je dejal, da nič ni nakazovalo, da bi se nesreča lahko zgodila.

Vzrok za nesrečo tako za zdaj ostaja neznan, prav tako podatek, koliko otrok je bilo med nesrečo v sobi. Po Blečićevih besedah niti pristojni nimajo informacij, kaj natančno se je zgodilo, več pa bodo pokazali izsledki preiskave.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!