Velike težave Instagrama: milijonom po svetu blokirali račun

Gospodarstvo 31. Okt 202215:55 > 16:42 3 komentarji
PROFIMEDIA

Uporabniki Instagrama po vsem svetu, tudi v Sloveniji, množično poročajo o težavah na družbenem omrežju. Nekateri so izgubili sledilce, drugim so brez razloga ukinili uporabniške račune. Christiano Ronaldo, čigar profil je eden najbolj priljubljenih na Instagramu, je denimo kar naenkrat izgubil tri milijone sledilcev.

V ponedeljek popoldne so družbena omrežja preplavila sporočila o težavah z družbenim omrežjem Instagram. Mnogim uporabnikom so brez razloga ukinili uporabniški račun, drugi pa poročajo o tem, da se jim drastično zmanjšuje število sledilcev. Kot poroča The Verge, je Cristiano Ronaldo, ki je imel pred težavami Instagrama 493 milijonov sledilcev, kar naenkrat izgubil tri milijone sledilcev.

“Zavedamo se, da imate nekateri težave z dostopanjem do svojega Instagram profila. Zadevo preiskujemo in se opravičujemo za nevšečnost,” so preko Twitterja sporočili iz Instagrama.

Na spletni platformi Downdetector, ki zbira podatke o različnih spletnih mestih, je število težav z Instagramom danes popoldne nenadoma poskočilo; več tisoč ljudi je zabeležilo takšno ali drugačno težavo.

instagram
Zajem zaslona/@Downdetector

Kot poroča The Verge, se težave bolj pogosto pojavljajo med uporabniki iPhonov. Nekateri uporabniki poročajo tudi, da jim v ponedeljek zjutraj aplikacija ni delovala ali pa se je neprestano ugašala.

Uporabnikom, ki se poskušajo pritožiti nad ukinitvijo profila, se prikaže zgolj to:

Instagram
POSNETEK ZASLONA/BRALEC

Podjetje Meta, v lasti katerega je Instagram, se na težavo še ni odzvalo.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje