Znan srbski igralec in režiser Bjelogrlić vpleten v pretep

Magazin 23. Avg 202110:52 > 17:57 0 komentarjev
Dragan Bjelogrlić
PROFIMEDIA

Srbski igralec in režiser Dragana Bjelogrlić naj bi okoli 4. ure zjutraj v niškem hotelu Ambasador napadel režiserja Predraga Gago Antonijevića in ga večkrat udaril v glavo.

Srbski igralec Dragan Bjelogrlić in režiser Predrag Gago Antonijević sta se sprla v hotelu Ambasador v Nišu. “Bjelogrlić se je zaletel v Antonijevića in ga udaril v glavo,” trdi vir Blica.

Antonijević ima vidne poškodbe na obrazu, medtem ko je Bjelogrlić odšel na niško policijsko postajo. Po poročanju portala 24sata so ga policisti prepeljali na policijsko postajo v ponedeljek zjutraj, kjer je prestal večurno zaslišanje. Po zaslišanju so ga s policijske postajo izpustili, ko jo je zapustil v spremstvu svojega odvetnika Milana Petrovića, pa je ta za medije povedal, da se ni zagovarjal.

V torek naj bi Bjelogrlić in priče podali izjave, novinarji pa predvidevajo da so ga z avtomobilom, v katerega je vstopil, odpeljali na drugo policijsko postajo, kjer bo na nadaljnjem zaslišanju.

Spor zaradi podkupnine?

Antonijević je avtor filma Dara iz Jasenovca, pred časom pa je Bjelogrlića obtožil, da mu je na začetku leta 2016 ponujal podkupnino, če bi podprl film Jesen samurajev. Svoje trditve je podprl z elektronskim sporočilom, a je Bjelogrlić vse skupaj zanikal in trdil, da je korespondenca ponarejena.

“Divje me je napadel. Gre za napad drogiranega in pijanega moškega. Na smrt me je pretepel, ker je menil, da Dare iz Jasenovca ne bi smeli snemati in ker sem odkril njegovo korupcijsko afero. Bjelogrlić se mi je približal od zadaj. Nisem ga niti videl, dokler me ni začel udarjati,” je o napadu za medij Novosti povedal Antonijević.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!