Nakupovalna manija »črni petek« se začenja! Do 50 % prihranek na Shoppsterju

Oglas 14. Nov 202213:26
Shoppster
promocijska fotografija

Priljubljena spletna trgovina Shoppster je v luči črnega petka, ki bo letos 25. novembra, pripravila številne privlačne ponudbe, saj bodo njeni uporabniki cel november lahko nakupovali vse do 50 % ugodneje. Če ste lastnik ali lastnica digitalnega bona in ga še niste unovčili, pa se vam pri nakupu računalniške opreme obetajo dodatni prihranki. Ste že sestavili svoj seznam želja za praznik nakupovanja?

Enostaven in varen spletni nakup po meri kupca

Spletna trgovina Shoppster z enostavnim in kupcu prilagojenim procesom spletnega nakupovanja ter bogatim naborom ponudbe uživa vse večjo priljubljenost. S pomočjo premišljeno in pregledno oblikovanih kategorij omogoča preprosto ter učinkovito brskanje po široki ponudbi več kot 150.000 izdelkov priznanih blagovnih znamk.

Natančni opisi in fotografije izdelkov v spletni trgovini poskrbijo za dobro informiranost uporabnika in pomagajo do lažje končne izbire, poleg tega pa je trgovec s podporo in svetovanjem kupcu na voljo za vsa morebitna vprašanja, ki se porodijo med nakupovanjem. Shoppster poleg prevzemnega mesta v Ljubljani z možnostjo hitre dostave omogoča, da celoten nakup opravimo iz udobja naslonjača, izdelke pa prevzamemo na domačem pragu.

nakup
promocijska fotografija

Na lovu za novim prenosnikom? Izberite prenosnik z digitalnim bonom za 249,00 evrov

Še niste koristili digitalnega bona 22? Leto se bliža koncu, zato vam ne ostaja več veliko časa. Shoppster priporoča, da prebrskate bogato ponudbo v kategoriji Računalništvo, kjer boste našli prenosni računalnik znamke Asus VivoBook 14. Prenosnik ob koriščenju digitalnega bona dobite za zgolj 249,00 evra.

Gre za računalnik ki premika meje in izžareva vašo edinstvenost in kreativnost. Malo ohišje ponuja velikansko izkušnjo. Full HD zaslon in neverjetna barvna reprodukcija vas bosta odpeljala v svet popolne računalniške  izkušnje.  Intel Core procesor z 8GB pomnilnika ter Asus Intelligent Performance Technology poskrbita za ekstra zmogljivo delovanje. Z enim prstom ga odklenete, upravljate in tudi zaprete. Kompakten, prenosen, povezljiv.

Malo morje ugodnosti ob črnem petku

Neverjetne ugodnosti črnega petka Shoppster že od 1. novembra ponuja tudi v drugih kategorijah izdelkov – vse od bele tehnike, pohištva do športne opreme in drugih. Pri izbiri izdelkov so vam lahko v pomoč tudi uporabne označbe, kot so »Shoppster priporoča«, »Največkrat gledani«, »Najbolj prodajani« in »Samo še nekaj kosov«. Odklikajte v njihovo spletno trgovino in preverite ponudbo.