Prilagodljivi kot kameleon in zasnovani z mislijo na planet

Oglas 27. Mar 202313:03 > 13:03 0 komentarjev
telefon, Samsung Galaxy S23
promocijska fotografija

Od naprav, ki nas obkrožajo zahtevamo veliko. Zahtevamo le najboljše. Poleg brezhibne zmogljivosti, najboljših funkcij, kamer in zaslona, nam zelo veliko pomeni tudi možnost prilagajanja. Želimo si, da se naprave čim bolje prilagajajo našim navadam in našemu načinu uporabe. Od njih pričakujemo intuitivnost, saj niso več le naprave v našem žepu, pač pa naši osebni asistenti. Hkrati pa nam veliko pomeni tudi njihov izgled in možnost prilagajanja našemu okusu in stilu.

Izjemna prilagodljivost z uporabniškim vmesnikom One UI

Samsung Galaxy S23 serija pametnih telefonov je opremljena z uporabniškim vmesnikom One UI 5.1, ki prinaša še več udobja in več možnosti personalizacije kot kdajkoli doslej pri napravah Galaxy. Telefoni Galaxy S23, Galaxy S23+ in Galaxy S23 Ultra prinašajo še bolj prilagojeno izkušnjo zaklenjenega zaslona. Vse nastavitve lahko urejate z enega mesta, izbirate lahko med več barvnimi in grafičnimi možnostmi, novimi in nadgrajenimi pripomočki ter več kot 80 novimi emojiji in 10 novimi animacijskimi učinki.

Teme, med katerimi lahko sedaj izbirate, so še bolj prilagojene z možnostjo nastavitve ozadja za vsako od njih. Izboljšani opomniki pa pomagajo ohranjati vaše sezname opravil ažurne, prilagojene vašim željam in vidne na prvi pogled.

telefon, Samsung Galaxy S23
promocijska fotografija

Izjemen dizajn zasnovan trajnostno

Telefoni Galaxy S23 serije so mamljivi že na prvi pogled, ko pa jih bolje spoznate, jih preprosto vzljubite. Gre namreč za serijo naprav, ki vsebuje skupno kar 12 komponent izdelanih iz recikliranih materialov, kar jih uvršča med najbolj trajnostne pametne telefone Samsung do sedaj. Materiali so narejeni iz recikliranega aluminija, stekla in plastike, ki jo najdemo v zavrženih ribiških mrežah in sodih za vodo ter plastenkah iz polietilen tereftalata (PET). Poglejmo samo zaščitno Corning® Gorilla® Glass Victus® 2 steklo, ki vsebuje 22 % recikliranih materialov brez ogrožanja njegove kakovosti in odpornosti. Tudi embalaža telefonov je trajnostna in izdelana iz 100-odstotno recikliranega papirja. Poleg tega je serija Galaxy S23 dobitnik certifikata UL ECOLOGO®, kar potrjuje, da te naprave prispevajo k ohranjanju in ustvarjanju bolj zdravega planeta.

Veliko pozornosti do našega planeta dokazuje tudi čudovita paleta barv v katerih so telefoni na voljo, navdihnjena z zemeljskimi toni: zelena, krem, barva sivke in fantomska črna. Tako se telefoni podajajo k vsem aktualnim modnim trendom. Dizajn naprav Galaxy S23 in Galaxy S23+ sedaj sledi dizajnu najzmogljivejšega modela Ultra, tako kamere nimajo več tistega posebnega izbočenega okvirja, ampak se povsem zlijejo z ohišjem, kar te telefone naredi še bolj izpopolnjene.

telefon, Samsung Galaxy S23
promocijska fotografija

Čudoviti posnetki tako podnevi kot ponoči

Čeprav novi telefon gotovo izbiramo z očmi, pa je še bolj kot sam izgled telefona pomembna njegova kamera in kaj le-ta zmore. Telefon je v našem vsakdanu namreč povsem nadomestil fotoaparat. Z njim beležimo vse najbolj pomembne dogodke v življenju in zato od kamer pričakujemo dovršenost.

Celotna Galaxy S23 serija prinaša izboljšane kamere. Glavna zvezda fotografije pa je 200 MP Adaptive Pixel senzor pri modelu Galaxy S23 Ultra. Uporabniku omogoča ustvariti neverjetne fotografije v vseh svetlobnih pogojih kot pri profesionalnih fotoaparatih. Poleg tega je pri vseh napravah serije na voljo še izboljšana funkcija Nightography, ki s pomočjo umetne inteligence obdeluje drobne podrobnosti in barve za ustvarjanje visoko kakovostnih fotografij v temi. Hkrati boste lahko začeli snemati jasne, brezhibne prizore, polne podrobnosti, tudi pri osvetljenem ozadju. Je najbolj stabilen Galaxy videoposnetek pri šibki svetlobi z vrhunskim OIS in tehnologijo za zmanjšanje šuma, ki ohranja vaše prizore kinematografske.

In ker si želimo surove moči, preprosto preklopite v aplikacijo Expert RAW in še izboljšajte podrobnosti. Ustvarjajte posnetke s 50 MP za podrobne, dinamične okvire ali razširite svoj izbor z astrofotografijo, večkratnimi osvetlitvami in drugimi funkcijami osvetlitve.

telefon, Samsung Galaxy S23
promocijska fotografija

Uživajte v najljubših vsebinah brez oglasov

Čeprav telefon veliko uporabljamo za delo, so najlepši tisti trenutki, ki nam prinašajo zabavo. Za še več zabave ob vaših najljubših vsebinah in to brez motečih oglasov pa poskrbi posebna ponudba. Vsi novi uporabniki, ki še niso imeli naročnine na katero od YouTube storitev lahko ob nakupu telefona Galaxy S23 serije aktivirajo do 4 mesece brezplačne storitve YouTube Premium. Vse podrobnosti ponudbe najdete na spletni strani Samsung.